Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
replcnt:
ja imam rms gljivu žičanu :) meni je super, termo grupa serijska, karb 12,5, jedino spuh tt i multivar te federi, meni odličan, ja prezadovoljan,pa nek govori ko šta hoče o žičanim gljivama. :toothy11:
ChRiStIaN:
--- Citat: replcnt - 08 Veljača, 2008, 19:35:04 ---ja imam rms gljivu žičanu :) meni je super, termo grupa serijska, karb 12,5, jedino spuh tt i multivar te federi, meni odličan, ja prezadovoljan,pa nek govori ko šta hoče o žičanim gljivama. :toothy11:
--- Kraj citata ---
eh da fergazeri mogu govoriti :icon_biggrin:
replcnt:
--- Citat: KicHo7 - 08 Veljača, 2008, 20:17:27 ---
--- Citat: replcnt - 08 Veljača, 2008, 19:35:04 ---ja imam rms gljivu žičanu :) meni je super, termo grupa serijska, karb 12,5, jedino spuh tt i multivar te federi, meni odličan, ja prezadovoljan,pa nek govori ko šta hoče o žičanim gljivama. :toothy11:
--- Kraj citata ---
eh da fergazeri mogu govoriti :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
zašto,šta bi mojjadnik reko :( ? ionako je jadan mal, 12, ko bubica, :)
ChRiStIaN:
zamisli sebe da si alergičan na prašinu npr. i da ti kontakt s njom smeta, sjebe te onak...posteno...nije bas usporedba neka al ono...lol :toothy9:
replcnt:
--- Citat: KicHo7 - 08 Veljača, 2008, 21:09:44 ---zamisli sebe da si alergičan na prašinu npr. i da ti kontakt s njom smeta, sjebe te onak...posteno...nije bas usporedba neka al ono...lol :toothy9:
--- Kraj citata ---
hah, :D a zato ima zhaštitni sloj jebmu, nije samo rupa,lol, još ako staviš fino izrezan komad spužve u gljivu kao ja mislim da nebi trebalo bit problema?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju