Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i gljiva

<< < (7/17) > >>

dino_sk:
e danas sam se jos malo pozabavio s gljivom i otisao kupit diznu 82 kako je Crazy Kuree savjetovao da mi treba veća dizna
sad skut ide duplo bolje,bolje ubrzanje neg sa airboxom,sutra cu ic krajnju mjeriti ponovo jer neam satova na skutu pa fektam bratica da ide s autom sto je i tocnije :toothy9:

pitaNS:

--- Citat: dino_sk - 08 Veljača, 2008, 18:02:45 ---e danas sam se jos malo pozabavio s gljivom i otisao kupit diznu 82 kako je Crazy Kuree savjetovao da mi treba veća dizna
sad skut ide duplo bolje,bolje ubrzanje neg sa airboxom,sutra cu ic krajnju mjeriti ponovo jer neam satova na skutu pa fektam bratica da ide s autom sto je i tocnije :toothy9:

--- Kraj citata ---

eto, znači da ipak ima nade za gljivu na serijali... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dino_sk:

--- Citat: pitaNS - 08 Veljača, 2008, 18:05:28 ---
--- Citat: dino_sk - 08 Veljača, 2008, 18:02:45 ---e danas sam se jos malo pozabavio s gljivom i otisao kupit diznu 82 kako je Crazy Kuree savjetovao da mi treba veća dizna

--- Kraj citata ---

eto, znači da ipak ima nade za gljivu na serijali... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

normalno da ima sam treba imat volje i zivaca za to sve nastimat kak treba a ne odma odustati :icon_thumright:

dino_sk:
koliko će mi sad trosit s diznom 82 ??

speed:
s gljivom dolazi veca dizna odmah do 15 brojeva najmanje,ne utjece na to vijak zraka nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju