Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i gljiva

<< < (6/17) > >>

dino_sk:

--- Citat: speed - 08 Veljača, 2008, 14:52:13 ---
--- Citat: Emperor - 08 Veljača, 2008, 12:34:14 ---Evo digao sam onu izolirku oko trake da sredim to gusenje i nikako da ga jebes.....zavio sam saraf na kar. skroz prema desno i vec sam ga odvidio 2,3 kruga i jos ga gusi i to sad ga guse na 20 na sat...a neznam koliko je krugova bilo prije tako da mi sada nema druge nego da to posetalm.....za smeju sam odvio 2 kruga i prima dobro goriva i samo mi jos ostaje to za zrak....na koliko ste vi krugova nastelali jer mi nikako nece da uspije i jel ima koja caka za to??

--- Kraj citata ---
taj saraf zraka ti je u funkciji samo na 1/4 gasa,on ne ovisi kad ti stisnes gas,tebi je potrebna veca dizna

--- Kraj citata ---

točno  tako je i meni bilo  :icon_thumright: :icon_thumright:

Crazy Kuree:
Ne bih baš reko da treba dizna 74 (ako je 12 karb u pitanju i gljiva e5) treba ić puno veća

ChRiStIaN:
a sta sam vam ja reko, NEJDE GLJIVA NA SERIJALU!!!

Emperor:
Evo vrati osam izolirku na gljivu i malo sam joj ostavio slobodnoga zraka samo neznam jel dovoljno a valjde je....i onaj araf sam zavrnuo skroz u desno i odvio dva i pol kruga i sve je ok samo sto m ise cini da je malo slabije ubrzanje i kranja je malo sporija a ipak sad je vjetar puhao pa moze biti do toga......ali eto ovako cu ga voziti dok ne kupim diznu 90

pitaNS:
e a ja sam danas kupio gljivu e5 pa ću videti dal ću je uspeti uštelovati, karb 17.5 spuh i veća dizna naravno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju