Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
Drnda:
ma kada dodje dizna , stave se rolice i centralni feder ici ce to i brze, skinut ce izolirku jer ga sada gusi cim predje 45 kmh,
ma zvuk mu je odlican.
Emperor:
Evo digao sam onu izolirku oko trake da sredim to gusenje i nikako da ga jebes.....zavio sam saraf na kar. skroz prema desno i vec sam ga odvidio 2,3 kruga i jos ga gusi i to sad ga guse na 20 na sat...a neznam koliko je krugova bilo prije tako da mi sada nema druge nego da to posetalm.....za smeju sam odvio 2 kruga i prima dobro goriva i samo mi jos ostaje to za zrak....na koliko ste vi krugova nastelali jer mi nikako nece da uspije i jel ima koja caka za to??
dino_sk:
i ja sam prosli tjedan stavio gljivu na karb 12,stavio sam diznu 74, za ustelavanje moras probavat i vidit kak najbolje ide ,nemoze ti sad neko rec odvrni 4 kruga i smjesa će ti bit savrsena ,ja sam se 3 dana jebavao oko toga i sad je to otprilike kak bi trebalo biti,zvuk je prejeben,ubrzanje strava doslovno čupa iz mjesta
speed:
--- Citat: Emperor - 08 Veljača, 2008, 12:34:14 ---Evo digao sam onu izolirku oko trake da sredim to gusenje i nikako da ga jebes.....zavio sam saraf na kar. skroz prema desno i vec sam ga odvidio 2,3 kruga i jos ga gusi i to sad ga guse na 20 na sat...a neznam koliko je krugova bilo prije tako da mi sada nema druge nego da to posetalm.....za smeju sam odvio 2 kruga i prima dobro goriva i samo mi jos ostaje to za zrak....na koliko ste vi krugova nastelali jer mi nikako nece da uspije i jel ima koja caka za to??
--- Kraj citata ---
taj saraf zraka ti je u funkciji samo na 1/4 gasa,on ne ovisi kad ti stisnes gas,tebi je potrebna veca dizna
dino_sk:
evo danas sam isao mjeriti brzinu s autom dok je zx i dizna serijska 52 bila na njemu isao je 77 realne,a nakon sto sam stavio gljivu i diznu 74 postelavo i jebavo se karbom 3 dana brzina max sada iznosi 60km/h sto je jos jednom potvrdilo da netreba stavljat gljivu na karburator 12-icu,nego tek sa 17,5 jer se ovako nista nemoze dobit osim zvuka koji je jos jednom ponavljam prejeben i svi se okrecu za vama kad idete gradom,ali danas vracam airbox nazad i staru diznu 52
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju