Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
Crazy Kuree:
mislim et to za gljivu šta svi pričaju ja osobno imo sam 4 različite gljive i nikad se nebi vratio na airbox pogotvo kad je skuter barem sa base setupom bolje prima gas a i osjetno bolje ide nije ista smjesa sa 70 diznom i airboxom već sa 90 i gljivom normalno da mora i explozija bit jača(više goriva i zraka logično) a sa tim i performance al naravno da bolje ide sa airboxom ako se nezna poštelat sa gljivom(teže je poštelat) tj nemojte više pričat gluposti oko ti gljiva i vozio sam oko 8000km sa žičanom cilindar baši nije bio sjeb.. a et ima hvala bogu spužvana i to za kišu imaš one gljive sa zaštitom od vode...samo na serijali baš ne preporučujem gljivu pogotvo ak je 12 karb. to je zaista teško naštelat a ono lijepljenje oko gljive nema smisla
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Veljača, 2008, 13:30:31 ---mislim et to za gljivu šta svi pričaju ja osobno imo sam 4 različite gljive i nikad se nebi vratio na airbox pogotvo kad je skuter barem sa base setupom bolje prima gas a i osjetno bolje ide nije ista smjesa sa 70 diznom i airboxom već sa 90 i gljivom normalno da mora i explozija bit jača(više goriva i zraka logično) a sa tim i performance al naravno da bolje ide sa airboxom ako se nezna poštelat sa gljivom(teže je poštelat) tj nemojte više pričat gluposti oko ti gljiva i vozio sam oko 8000km sa žičanom cilindar baši nije bio sjeb.. a et ima hvala bogu spužvana i to za kišu imaš one gljive sa zaštitom od vode...samo na serijali baš ne preporučujem gljivu pogotvo ak je 12 karb. to je zaista teško naštelat a ono lijepljenje oko gljive nema smisla
--- Kraj citata ---
kisika valjda..
speed:
--- Citat: DvdAerox - 02 Veljača, 2008, 15:03:16 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Veljača, 2008, 13:30:31 ---mislim et to za gljivu šta svi pričaju ja osobno imo sam 4 različite gljive i nikad se nebi vratio na airbox pogotvo kad je skuter barem sa base setupom bolje prima gas a i osjetno bolje ide nije ista smjesa sa 70 diznom i airboxom već sa 90 i gljivom normalno da mora i explozija bit jača(više goriva i zraka logično) a sa tim i performance al naravno da bolje ide sa airboxom ako se nezna poštelat sa gljivom(teže je poštelat) tj nemojte više pričat gluposti oko ti gljiva i vozio sam oko 8000km sa žičanom cilindar baši nije bio sjeb.. a et ima hvala bogu spužvana i to za kišu imaš one gljive sa zaštitom od vode...samo na serijali baš ne preporučujem gljivu pogotvo ak je 12 karb. to je zaista teško naštelat a ono lijepljenje oko gljive nema smisla
--- Kraj citata ---
kisika valjda..
--- Kraj citata ---
nemoj se pravit pametan previse,covjek je dobro rekao,ako nemas sta za dodat vise nemoj ni odgovarat na post :angry7:
Drnda:
Ma ja i Emperor smo stavili taj spuh i gljivu, prije mu je isao oko 75-80, a sada mu po satu preko 90 pokaziva (nemojte samo opet o tome koliko sat laze jer laze svaki)
rolicebi ja stavija oko 6 grama te tvrdji centralni feder, diznu treba obavezno stavit vecu, jer sa gljivom dobije puno na odazivu, ali mu se pri 40 kmh ugusio te skoro ugasi, povecali smo mu bengu pa je poceo pucati iz spuha ,, tako da smo mu gljivu oblijepili sa izolirkom, kada nabavi rolice, diznu i feder jaci , bi li trebalo malo stegnuti vijak od zraka, tako da skine izolorku sa gljive , jer ako poveca bengu opet ce mu pocet pucat iz spuha
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Veljača, 2008, 13:38:13 ---Ma ja i Emperor smo stavili taj spuh i gljivu, prije mu je isao oko 75-80, a sada mu po satu preko 90 pokaziva (nemojte samo opet o tome koliko sat laze jer laze svaki)
rolicebi ja stavija oko 6 grama te tvrdji centralni feder, diznu treba obavezno stavit vecu, jer sa gljivom dobije puno na odazivu, ali mu se pri 40 kmh ugusio te skoro ugasi, povecali smo mu bengu pa je poceo pucati iz spuha ,, tako da smo mu gljivu oblijepili sa izolirkom, kada nabavi rolice, diznu i feder jaci , bi li trebalo malo stegnuti vijak od zraka, tako da skine izolorku sa gljive , jer ako poveca bengu opet ce mu pocet pucat iz spuha
--- Kraj citata ---
lol pa ima replicu normalno da mora ic preko 90 km/h,moj sa serijskim spuhom ide preko 100,vidim da ima karb 19+gljiva,tu treba dizna 90-94.izolirku maknite kad stavite diznu vecu,moj je bez izolirke i odlicno prima gas,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju