Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh i gljiva
igor.sb:
--- Citat: Emperor - 02 Veljača, 2008, 01:45:50 ---a meni je airbox otvoren zbog karburatora veceg pa sam mislio da bi bilo pametnije da stavim gljivu....
--- Kraj citata ---
kako otvoren? prerađen po uputama ili?
Emperor:
--- Citat: igor.sb - 02 Veljača, 2008, 01:49:17 ---
--- Citat: Emperor - 02 Veljača, 2008, 01:45:50 ---a meni je airbox otvoren zbog karburatora veceg pa sam mislio da bi bilo pametnije da stavim gljivu....
--- Kraj citata ---
kako otvoren? prerađen po uputama ili?
--- Kraj citata ---
frend mi ga je pravio,znam de se mrda i da je ona cijev otvorena i lik m ije rekao da je to ostavio zbog karburatora jer je kao veci i to u filteru je red sponge....i ako bi zacepio tu rupu onda bi se gusio. pa mi kaze da je najbolje da stavim gljivu.
igor.sb:
ne bi se gusio nego bi trokirao/prdio zbog vise benge...al znam ja da si ti na to mislio :icon_thumright:
radi kako hoces, za prvu ruku ostavi taj prerađeni filter, ako je air box prerađen kako bi trebao biti prerađen to ti je onda kao da imas gljivu
Emperor:
--- Citat: igor.sb - 02 Veljača, 2008, 02:14:02 ---ne bi se gusio nego bi trokirao/prdio zbog vise benge...al znam ja da si ti na to mislio :icon_thumright:
radi kako hoces, za prvu ruku ostavi taj prerađeni filter, ako je air box prerađen kako bi trebao biti prerađen to ti je onda kao da imas gljivu
--- Kraj citata ---
Da,na to sam mislio..... ;D neznam ja mislim ako sam ga dobro razumio da airbox nije bas preraden kako bi trebao biti,pa mi je zato govorio da uzmem gljivu jer cak i zbog airboxa ne ide bas nesto...a dizna je 70 ja mislim a smjesa goriva je 1.5 krug....a sutra cu najprije stavit spuh pa vidit kak oce ici s njim. i uzet cu za jedan gram lakse valjcice jer su mi sada 8.5
igor.sb:
da ti nije malo premala ta 70 dizna sa prerađenim boxom na 19 karbu + kit :icon_scratch:
a za rolice ce najbolje znati sf-ovci mislim da ce ti 7,5 biti preteske :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju