Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh i gljiva

<< < (2/17) > >>

speed:

--- Citat: Emperor - 01 Veljača, 2008, 22:00:23 ---imam kit mhr replica,malossi multivar,red sponge i dellorto 19,rolice 8.5.....pa jel mu kakav zvuk jer idaje ista snage? jel se barem razlikuje od serijale kako i oce li se promjetiit razlika? a ocu li dobiti i sta ako stavim gljivu?

--- Kraj citata ---
ako stavis gljivu dobit ces jebeni zvuk i bolje primanje gasa,ali moras stavit diznu 92 min,a spuh se dosta otvoreniji od serijskog,ali za replicu si trazi jaci spuh,ja sam sa mf powerom vozio replicu i skut je povlacio preludo,sad se vozim sa serijskim i kranja mi je manja za 15 km/h,a o ubrzanju da ne pricam

ChRiStIaN:
ak mislis gljivu stavljat na serijski skuter onda radije plati deckima koji ce ti rec da je to bzvz pivu il cevape jer to doista je tak...nema smisla, a radi zvuka ak ju stavljas, imas kaj stelat fergazer, potrosnja ce t inarast, vuc ce ti prasinu i brzo ce ti dojadit zvuk...a voznju po mokrom mos zaboravit

DvdAerox:

--- Citat: KicHo7 - 01 Veljača, 2008, 23:16:43 ---ak mislis gljivu stavljat na serijski skuter onda radije plati deckima koji ce ti rec da je to bzvz pivu il cevape jer to doista je tak...nema smisla, a radi zvuka ak ju stavljas, imas kaj stelat fergazer, potrosnja ce t inarast, vuc ce ti prasinu i brzo ce ti dojadit zvuk...a voznju po mokrom mos zaboravit

--- Kraj citata ---

potpis...... :notworthy:

igor.sb:

--- Citat: KicHo7 - 01 Veljača, 2008, 23:16:43 ---ak mislis gljivu stavljat na serijski skuter onda radije plati deckima koji ce ti rec da je to bzvz pivu il cevape jer to doista je tak...nema smisla, a radi zvuka ak ju stavljas, imas kaj stelat fergazer, potrosnja ce t inarast, vuc ce ti prasinu i brzo ce ti dojadit zvuk...a voznju po mokrom mos zaboravit

--- Kraj citata ---

pa i nije bas serijski, al nek izbjegne gljivu, bolje air box preradit po malossiju i dobro

Emperor:
a meni je airbox otvoren zbog karburatora veceg pa sam mislio da bi bilo pametnije da stavim gljivu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju