u najmanju ruku zanimljiv cjenik
ja sam isto jednom pito u Croatia osiguranju za kasko za mopede, imaju ali je skupo ko sam vrag tako da se ne isplati...
i ja isto ali opet kad razmislis da ce ti vecinom stranci unajmivat skuter, trebas uzet u obzir da 90% njih vjerojatno nece imat pojma o skuterima tako da im je svejedno koji je, samo da je jeftin
Nešto i ja razmišljam da ne uzimam kasko ako bude preko 1800 Kn sve skupa s tehničkim i regom.
Uglavnom pitat ću sva osiguranja pa vam javim koliko dođe ( Ako uopće ko i ponudi kasko za rent a scooter )
Što se tiče marke skutera si u pravu...Skuter uzimaju ili ljudi koji ga nemaju pa se vozikaju s cigarom ustima (Laganini) ili ekipa kojoj upravo treba da nešto obavi ili s čehinjom skokne do neke usamljene plaže...
Hebe se njemu jel Yamaha ili Keeway bitno je da liči na nešto i da ide od A do B
A što se tiče pouzdanosti i završne obrade samo pohvale sam čuo za Fact a i danas sam se sam uvjerio u to jer sam išao gledati tog polovnog prije same narudžbe, i ono što sam vidio je i više nego ok...
Sve utegnuto, plastike na mjestu ništa ne klapa ,solidna završna obrada a bike je imao dosta km na cajgeru...
Edit;
Koju veličinu kaciga uzeti ?
XS - 53cm-54cm
S - 55cm-56cm
M - 57cm-58cm
L - 59cm-60cm
XL - 61cm-62cm
XXL - 63cm-64cm
Naručit ću 18 komada jer na toj brojci daju popust 50% pa me izađe manje nego samo 10 komada
tako ako kome treba kaciga bit će ih kod mene za 100 Kn nove zapakovane
Znači koje veličine da uzmem,ja razmišljam o po 6 komada ovih veličina
S - 55cm-56cm
M - 57cm-58cm
L - 59cm-60cm
Šta mi savjetujete,koja je klasična veličina "lubenica" što svima paše...??