Mislim da ti je glupo davati 1500,00 kn po kacigi koju ćeš rentati.
Ha ha pa na što ti ličim ja ??
150Kn je komad na akciji
Uglavnom kako sad stvari stoje uzimam ta 2 Tomosa Twistera i uguram u to sve 3 komada Luna Vision 2.
Mislim da ću bit fleksibilniji next year bitno je da krenem s nečim u posao... a vidim lunu hvale kao best Buy za uloženo dobiveno po testovima na netu... Slovenci se isto raspisali za tomosa twistera čak ima i koji test na netu,
Zaključak im je da je super bike za te novce i da tomos zaslužuje drugu priliku jer je dosta kvalitetan i utegnut dobra zavrsna obrada solidan agregat itd...Mana je 4t agregat al jbg prožvakam to,za posao je ne bitno kako brzo vuče...
Kako vam se čini ova opcija,dali je po vama ova kombinacija kvalitetan izbor za te novce...
Meni se čini da nema neke druge opcije...Vremena nemam ni keša više...A upriliku su kvalitetni vidim lune po oglasima sa 7000 km za 4000 kn se prodaju znači čak i drže cijenu...Za tomosa računam na isto da može ić za 7 - 8000 Kn kad se bude prodavao...Znači neka su zlatna sredina nisu šrot sigurno bar po testovima na netu
P.s. Jeste li upućeni koliko me dođe total za 1 bike za reganje tehnički kasko znači za sve s tablicama
za Skuter od recimo 12.000Kn i koje je najpovoljnije osiguranje po vama ??
Hvala svima na infu...