ma tu je to negdje novi tomos ili 2005 Piaggio liberty sa 5000 Km na cajgeru.
iskreno tomos mi je favorit jer se vodim nekom politikom da je novo . novo.
Malo mi bode oči što je 4t ali računam da to za posao nije bitno koliko brzo vuče...Da vas upitam koji se više kvari 2t ili 4t...? Općenito pošto nema troškova ulja bi 4t trebao da bude povoljniji za posao ili se varam
?
Što se tiče tomosa malo cjenom su malo iznad mog budgeta
Planirao sam da uzmem 5 komada po 9000kn s popustom od 10% što bi ispalo nekih 40.500 Kn koliko i imam da kupim 5 komada ( Za početak ) jer inače me nema nigdje jer ne mogu traziti vise od 250 - 300Kn po danu najma.
Inače slabo daju i popusta rjetko ko spomene i besplatne kacige ...Kako god za sada mi je što se tiče novih samo ta PEDA WIND aktivna opcija jer jedini su dali kvalitetan popust i kacige...Ali bojim se bi kupio mačka u vreći jer nigje servisa šta ako padne netko kako ću do plastika i djelova ...Prodavač kaže da za servis ima kvalitetnog majstora u mom gradu ( navodno mu Familija zet ili šta već) koji popravlja te Peda skutere + daje mi garanciju koliko se sjećam 1 ili 2 god i 5 komada jet kaciga ...
Čak mu je i cjena dobra,lik ga nudi za 8400 Po komadu...
Ali odmah je nabrojao "MANE" i zbog toga se dvoumim opasno...
Kaže da su mu svim modelima skinuli nogare jer kad netko sjedi na njemu navodno ošteti/pukne blok motora pa su ostavili samo bočne...I kaže da se nekad treba ispraznit voda iz "nečega" kad se nakupi radi vlage i da ga obavezno zimi drzim unutra...Sve u svemu te mane je naveo pa imam neki čudan feeling vezano za taj bike ??
Kako god strange opcija gdje prodavač unaprijed upozorava na moguće šarafiranje gdje bi trebao koji put ako bude trokirao "samo 10 šarafa skinuti očistiti vlagu/vodu i opet vratiti nazad sve" i kaže pokažem ti ja sve kako i šta??
Iskreno volio bih nešto drugo malo sigurnije da nije toliko upitne kvalitete ...