Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (20/42) > >>

Skuter2011:

--- Citat: vale_vx - 18 Lipanj, 2011, 22:10:17 ---

mislim da si se krivo postavio u startu s odlukom da mora bit 5 skutera za 5k €
uzmi 3 renomirana skutera, aprilie sportcity, agility, ili nešto slično i počmi s njima. ionako od ajmo reć 60 dana sezone ćeš možda 20ak dana imat potražnju za više od 2-3 komada.
ako vidiš da to ide dobro, lako dogodine kupiš još 1 ili 2, i to po zimi kad se može ubost popust, ili nać nešto rabljeno dobro po ok cijeni, i onda imaš vremena za to dovest u apoteka stanje.

ako jednostavno nemaš para za to sve normalno isfinancirat, rađe kreni od manje pa ako baš bude velika potražnja lako dokupiš, ali ako se razočaraš, kivija nećeš nikom prodat kao ni lunu, tj hoćeš ali više ćeš ga poklonit nego dobit neku lovu.

kod nas ima dosta rentaša skutera, i nitko nema kineze. u pitanju su redom: sportcity, typhoon, nrg, runner, honda x8r, trekker i sl., unači renomimrane marke i skuteri, pa opet nakon 5-6 sezona izgledaju katastrofa, a onda neću ni zamišljat na šta bi ličio kinez

to je samo moje mišljenje, a ti napravi kako želiš

--- Kraj citata ---

Čudi me da imate tako loše mišljenje o tom skuteru pogotovo jer nema uopće vapaja po forumima od vlasnika f-acta da imaju neki problem ( osim štangasa par topika al to naštelam za 5min ) nego ga svi redom hvale kao super opciju za te novce i kao firmu koja tek stvara ime i odavno se odvojila od klasičnog nepouzdanog kineza.
( Barem po tome što sam pročitao ) Tome u prilog ide i kupnja Beneli Branda.

A vidi moje je mišljenje da svugdje osim kod nas keeway-a drže u rangu tgb-om...Pogotovo Ameri.

Kod mene par rentaša fura s Keeway skutima i dan danas solidno djeluju uz redovit servis i brigu o istima.

Čak na njuškalu dobro drže cijenu 3 godine star bike ne ide ispod 4-500 - 5.000 Kn što mi isto paše ako uzmem u obzir početnu cijenu od 6990 za novog kiwi F-acta .

Kužim ja tvoj savjet i vjeruj mi da bi i ja radije napravio tako i uzeo Talijane provjerene kvalitete al malo mi je glupo imat štand bez min 5 skuta...

Bože podrži, valjda se pokažu kao pravi potez idem sutra pogledati jednog polovnog f-acta... klinjo ga neki pržžio pa prosudim na osnovu tog skuta koliko su kvalitetni...Jer ima i dosta km na cajgeru,tako da će da bude pravi primjer koliko se šta rasklapalo i kako je podnio tu kilometražu od 7000 km

Znači potpisujem te 100% za talijane i kymco al jbg nemam za renomiranih 5 a štand ispod te brojke mi je bezze...

Tako da se pokrivam koliko mi je dug pokrivač i tražim najboljih 5 u tom budgetu...

Predložite slobodno neki bolji brand/model da je novo u tom budgetu i da ih dotekne 5.

za sada se vrtim samo oko f-acta i lune vision 2 ( koju sam vozio neki dan i očajna je)

Velike točkove sam izbacio iz opcije jer nema teorije iskombinirat nešto...

Ajde da probamo sastavit spisak šta se nudi novo od 6000 - 7000 Kn a da ima ove karakteristike:

12-16 točkovi
50ccm
2t
Zračno hlađenje
Dobru servisnu mrežu

Što sam uspio naći je keeway F-act i Luna Vision 2 i par komada ovih Engage ???

Šta se još nudi u tom rangu ??

Hvala svima unaprijed na svakom infu

JogFromYamaha:
gle piaggio zipa kosta 8000 u ducanu na klicinu se dobi popust
a od ovih jeftinih kineza ja sam za keeway fact  i za qvingica jer qvingic ima isto 2t masinu morini ko tgb
isto su jeftini a i imam ih dosta u gradu i ljudi su prezadovoljni

Miki-speedy:

--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 11:14:17 ---gle piaggio zipa kosta 8000 u ducanu na klicinu se dobi popust
a od ovih jeftinih kineza ja sam za keeway fact  i za qvingica jer qvingic ima isto 2t masinu morini ko tgb

--- Kraj citata ---
Po meni najbolje

Skuter2011:

--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 11:14:17 ---gle piaggio zipa kosta 8000 u ducanu na klicinu se dobi popust

--- Kraj citata ---

Za Zipa ne dotekne za 5 komada a i mali su dosta...

Šta ti znači ovo "qvingica" koji je to brand ??? ???

Hvala ti na odgovoru

Iwo SR Tuono:
ok, šta si odlučio, sezona u biti kreće sad idući tjedan, vidim da su godišnji odmori spojeni s praznicima i tako, imaš već koji skuter doma il si još u potrazi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju