Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (21/42) > >>

JogFromYamaha:
http://www.rg-motors.hr/o_nama.htm
to su ti kvingici

Skuter2011:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Lipanj, 2011, 14:09:07 ---ok, šta si odlučio, sezona u biti kreće sad idući tjedan, vidim da su godišnji odmori spojeni s praznicima i tako, imaš već koji skuter doma il si još u potrazi?

--- Kraj citata ---

Nemam više lufta za odlučivanje baš iz razloga što sezona kreće...Naručujem sutra 5 Komada Keeway F-acta čim dođu regat + kasko i na posao...

Prostor sam već uzeo otvorio obrt sve spremno samo skuti da dođu ovaj tjedan i spreman.

Valjalo bi da sam koji tjedan prije krenuo al jbg svakako su najavili kišu i zahlađenje ovaj tjedan taman da ih regam i sredim sve

:icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: Skuter2011 - 19 Lipanj, 2011, 14:57:37 ---Nemam više lufta za odlučivanje baš iz razloga što sezona kreće...Naručujem sutra 5 Komada Keeway F-acta čim dođu regat + kasko i na posao...

Prostor sam već uzeo otvorio obrt sve spremno samo skuti da dođu ovaj tjedan i spreman.

Valjalo bi da sam koji tjedan prije krenuo al jbg svakako su najavili kišu i zahlađenje ovaj tjedan taman da ih regam i sredim sve

:icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jos da nam kazes di si uzeo prostor pa kad dodjem u Grbe da svratim ? :)  :icon_thumright:

Skuter2011:

--- Citat: marin-w - 19 Lipanj, 2011, 15:03:08 ---Jos da nam kazes di si uzeo prostor pa kad dodjem u Grbe da svratim ? :)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

U srcu grada ne možeš me fulat nikako ko još izdaje Keeway F-act ha ha  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
doci cemo na dir da probamo sta si kupio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju