Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (17/42) > >>

vale_vx:

--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 20:42:31 ---Ovo mi je prilika upitat malo za promet ....

Ako nije problem vidi s njim koliko dnevno napravi prometa ili recimo koliko izda čega ...Ako nije to personal  :notworthy:

p.s. Dali ja kao iznajmljivač moram imati kasko ...Ima li šanse da mi nabavis kopiju ugovora o najmu bio bi ti supeeeer zahvalan??

Hvala ti u svakom slucaju na svakom infu

--- Kraj citata ---

on mislim da nema ugovore o najmu, mogu još pitat.
što se prometa tiče nije baš bio retjerano zadovoljan, na kraju ljeta po računici nije mu baš puno ostalo, rijetko kad je sve bilo vani na dnevnoj bazi...
mislim da ti kasko nije obavezan, ali je preporučljiv.
obrati se croatiji, oni sve rade sigurno

Skuter2011:

--- Citat: vale_vx - 16 Lipanj, 2011, 17:20:55 ---
on mislim da nema ugovore o najmu, mogu još pitat.
što se prometa tiče nije baš bio retjerano zadovoljan, na kraju ljeta po računici nije mu baš puno ostalo, rijetko kad je sve bilo vani na dnevnoj bazi...
mislim da ti kasko nije obavezan, ali je preporučljiv.
obrati se croatiji, oni sve rade sigurno

--- Kraj citata ---

Nije frka nađem na netu pa samo prepravim ime obrta i poslužit ce...

Sastavio sam Uvjete najma za sada 3 stranice svaki detalj naveden

Neke od klauzula su :
da svojim potpisom garantira da ako padne plaća transport na servis,popravak i izgubljene dane najma
 ( A ja kao iznajmljivač garantiram popravak u 10 dana )...Razmišljam i o pologu od 100 eura al otom potom...

Tako da ću im pročitat to prilikom najma i upozorit ih šta potpisuju i rjesena stvar...
Uz neki lagani kasko bude valja sve uredu.

Za sada sigurno uzimam 2 tomosa twistera 50 (4t) za 21400 kn ukupno kombiniram ih sa Jednim super povoljnim polovnim s neta za 3000Kn ( Ne želim navoditi model jer je jedan jedini na njuškalu a liku treba keš...Uglavnom nov je 8500 prešao samo 1000km  :icon_thumright: )

Tako da mi ostane nekih 10.600 da ubacim još neka 2 nova u to sve po 5.300 Kn ( Znači gonjat ove što se kreću oko 5990 pa dogovorit  popust na 2 komada)

Eto to je 5 komada onda i nebi trebalo bit loše jer su svi novi pa čak i ovaj polovni sve za 35.000 Kn ostalo ide na tehnički regu AO i Kasko ...nekih 1800 Kn po komadu sam ostavio ( Total 9000 Kn ) Valjda dotekne u Croatia Osiguranju.

E sad koji bi mi predložili do 5990 nov ...Možda ove longije 4-ke koji imaju isti agregat kao luna ???

Ili kad sam već udario po polovnjacima šta mislite o 2 komada Kymco Vitylity 2t...???

Vidim ima ih po 5000 ???

Hvala svima unaprijed na odgovorima ....Spašavate !! :icon_thumright:

Drnda:
pogledaj tgb 303r, super skut  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: Skuter2011 - 16 Lipanj, 2011, 17:57:08 ---Nije frka nađem na netu pa samo prepravim ime obrta i poslužit ce...

Sastavio sam Uvjete najma za sada 3 stranice svaki detalj naveden

Neke od klauzula su :
da svojim potpisom garantira da ako padne plaća transport na servis,popravak i izgubljene dane najma
 ( A ja kao iznajmljivač garantiram popravak u 10 dana )...Razmišljam i o pologu od 100 eura al otom potom...

Tako da ću im pročitat to prilikom najma i upozorit ih šta potpisuju i rjesena stvar...
Uz neki lagani kasko bude valja sve uredu.

Za sada sigurno uzimam 2 tomosa twistera 50 (4t) za 21400 kn ukupno kombiniram ih sa Jednim super povoljnim polovnim s neta za 3000Kn ( Ne želim navoditi model jer je jedan jedini na njuškalu a liku treba keš...Uglavnom nov je 8500 prešao samo 1000km  :icon_thumright: )

Tako da mi ostane nekih 10.600 da ubacim još neka 2 nova u to sve po 5.300 Kn ( Znači gonjat ove što se kreću oko 5990 pa dogovorit  popust na 2 komada)

Eto to je 5 komada onda i nebi trebalo bit loše jer su svi novi pa čak i ovaj polovni sve za 35.000 Kn ostalo ide na tehnički regu AO i Kasko ...nekih 1800 Kn po komadu sam ostavio ( Total 9000 Kn ) Valjda dotekne u Croatia Osiguranju.

E sad koji bi mi predložili do 5990 nov ...Možda ove longije 4-ke koji imaju isti agregat kao luna ???

Ili kad sam već udario po polovnjacima šta mislite o 2 komada Kymco Vitylity 2t...???

Vidim ima ih po 5000 ???

Hvala svima unaprijed na odgovorima ....Spašavate !! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Za ovih 10600 bi mogao ubacit jos 3 lune iz oglasnika ....sve su oko 5tkm i cijene ih 4tkn,palo spustit i eto 3 lune jos ako je koja i registrirana do kraja ljeta  :icon_thumright:

Samo su sve u Zagrebu i okolici :'(

Skuter2011:

--- Citat: marin-w - 16 Lipanj, 2011, 19:10:37 ---Za ovih 10600 bi mogao ubacit jos 3 lune iz oglasnika ....sve su oko 5tkm i cijene ih 4tkn,palo spustit i eto 3 lune jos ako je koja i registrirana do kraja ljeta  :icon_thumright:

Samo su sve u Zagrebu i okolici :'(

--- Kraj citata ---

Baš sam ih pogledao crvenbaći solidno djeluju .... :icon_thumright:
Pa i ovaj prvi što sam spomenuo je u Zg ...Tako da bi ih mogao pokupit u jednoj turi...

P.s.Gore mi je rođak koji može da ih chekira umjesto mene .. Pa možda city Expressom ili nekim drugim carier-om

Obe Lune u ispod 2000km :toothy9:

E sad...
Onaj "tajanstveni polovnjak" (  :icon_biggrin:) je neregan...Tu znam šta trebam radit ( Ako se ne varam ide procedura kupoprodajni ugovor na obrt onda platim ovdje taj porez na prijenos vlasništva 5% ??? ) poslje standardno na tehnički i regat ga kasko znači sve redom što treba..

A za ove 2 Lune neznam kako ...zbunjuje me njihovo osiguranje pošto su obe Regane 2012...

Znači imaju tablice AO ...Kako sad to prebacit na moje table radi kaska ???

Mislim ako nisu na Croatia Osiguranju ??

Ajde bože podrži možda i zaradim koju kunu pa zalijemo to sve karlovačkom  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju