Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (9/42) > >>

marin-w:

--- Citat: Skuter2011 - 15 Lipanj, 2011, 00:43:15 ---Sve to stoji ali meni je trenutno situacija takva da se ovi mali skuteri u Gradu izdaju po 200kn ali do 00:00h

Računao sam da sezonski žvaka nekih 2000Kn i radit cu sam i općenito troškove držat na minimumu.

Za skutere sa velikim kotačima sam se odlučio iz razloga što gledam da bi ja radije platio 250 Kn do od 10:00 - 00:00h za skuter sa velikim kotačima nego 200 kn za Yamahu Neos koja se izdaje blizu mene.

Vodim se nekako tom logikom...

Ne vidim se nikako u računici da uzmem samo 4 komada nova po 10.000 Kn jer ukupno imam samo 40.000 + 10.000 za reganje poslovni kasko itd

Znači minimalno 5 komada polovnih s velikim kotačima ili prihvatit ponudu za 6 komada Luna Vision 2 s 6 kaciga gratis za total od 40.000 Kn.

U dvoumici sam...onaj tomos twister mi se svidio ali preskup...Agility City dobar ali također preskup kao i aprilia nova.

Keeway goccia koja je nekako zadovoljavala sve uvijete nema na stanju cijena inače 7999 vrh !

Znači svjestan sam da je novo novo...Ali kojim putem udariti gdje nabaviti novo s velikim kotačima do 9000 Kn komad pa da gonjam 10% popusta sto izade 40.000 ???

Predložite mi neki model ako znate koji jer Kymco Piaggio Aprillia novi su mi preskupi !!

Šta dolazi u obzir ??

Dali propustam neki model sa 14 ili 16 točkovima sličnog dizajna ??

p.s. Čudi me da nitko do sada nije otvorio neki 50m2 sa polovnim skuterima provjerene kvalitete nekih 30 - 40%  manje nego novi sa malo kilometara...

Hvala svima na odgovorima...

--- Kraj citata ---

Goccia bi ti bila pogodak,ali zar je moguce da nitko nema niti jedan komad (makar salonski) u cijeloj HR ??
Pa,jel ti ju mogu narucit ?

moto:
brate iznajmiti gliser i skuter nije isto

bolje je uzeti neki bolji skuter npr aprilije ili piagio nego kineza
zato sto  aprilija ili piagio moze izdrzati 50 000km a da kinez toliko izdrzo tesko

Skuter2011:

--- Citat: marin-w - 15 Lipanj, 2011, 00:52:04 ---Goccia bi ti bila pogodak,ali zar je moguce da nitko nema niti jedan komad (makar salonski) u cijeloj HR ??
Pa,jel ti ju mogu narucit ?

--- Kraj citata ---

Koga god da sam pitao kaže da nema na stanju...

Pitam hoće li dolaziti,kažu nije se keeway još izjasnio znači kontenjer stiže bez njih oko 1.7

Ako netko zna gdje ih ima neka javi ... platim mu ;)

Oni su mi jedini uredu što se tiče uloženo dobiveno...

Prožvakao bih to što je keeway jer ih svrstavam negdje oko sredine što se tiče kvalitete...A bili bi novi i pod garancijom

Al jbg ...

Inače nebi se ovoliko dvoumio da sad nađem polovnih "upriliku solidnih" 5 komada piaggio liberty-ja, aprillia portcity, ili kymco Agility City u mom gradu već bi tu nešto sastavio...

Jebe me to što je jedan u Osijeku drugi u Zagrebu treći u Istri...ima tu sigurno 5000 Kn troška puta a onda ostaje samo 35.000Kn za skute ili ravno 7.000 po komadu...

Trenutno se Fight-am sa samim sobom...Dvojba prava.!

Najsretniji bi bio da mi mi predložite neki model koji sam propustio u "Google masi" ili da nađemo tih Goccia negdje da ljepo naručim ispred vrata i još uštedim koji kunu...

Muka mi kad pomislim na toliko puta pored svih drugih obaveza koje imam.

A presing mi trebao bih otvarati next week najkasnije !

Svaka pomoć i prijedlozi su "ŽEŠĆE" dobrodošli !

marin-w:

--- Citat: moto - 15 Lipanj, 2011, 00:55:14 ---brate iznajmiti gliser i skuter nije isto

bolje je uzeti neki bolji skuter npr aprilije ili piagio nego kineza
zato sto  aprilija ili piagio moze izdrzati 50 000km a da kinez toliko izdrzo tesko

--- Kraj citata ---

Nebi ja toliko pljuvao po tim kinezima jer osobno znam par skutera koji voze bez greske.
I to npr onaj mali kinez iz metro-a za 4tkn osobno sam bio pozvan da promjenim starijem covjeku svjecicu i to na 13tkm.
Da vidis svjecicu.raspala se ali doslovno....to mu je bilo prvo ulaganje.
Drugo ulaganje mu je sad pred malo bilo na 15tkm pukao mu remen.
Znaci kinez je dobar dok ga ne diras  :icon_thumright:
Cim pocnes prckat sve se pocne kvarit :laughing7:

Osobno nebi nikad kupio niti jednog kineza.. :nono:... jer izgledaju jadno..... :frajer:

Skuter2011:

--- Citat: marin-w - 15 Lipanj, 2011, 01:10:55 ---Nebi ja toliko pljuvao po tim kinezima jer osobno znam par skutera koji voze bez greske.
I to npr onaj mali kinez iz metro-a za 4tkn osobno sam bio pozvan da promjenim starijem covjeku svjecicu i to na 13tkm.
Da vidis svjecicu.raspala se ali doslovno....to mu je bilo prvo ulaganje.
Drugo ulaganje mu je sad pred malo bilo na 15tkm pukao mu remen.
Znaci kinez je dobar dok ga ne diras  :icon_thumright:
Cim pocnes prckat sve se pocne kvarit :laughing7:

Osobno nebi nikad kupio niti jednog kineza.. :nono:... jer izgledaju jadno..... :frajer:

--- Kraj citata ---

Mora skuter ličiti na nešto tada ekipa plati i 250 - 300 Kn za 1 dan ( Ko ja u Makarskoj za Libertija,manji su bili 200)

Treba ljudima dat izbora...pogotovo ako će vanka u dvoje sa njim veliki kotači su must !

veličina skutera kao 125 ccm sa agregatom od 50ccm veliki kotači mjesta za 2 da se ne gužvaju to mi treba !!!

Hvala još jednom svima na informacijama ...Na forum.hr niti jedan odgovor...!!!

Spašavate informacijama,svaka Vam čast ljudi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju