Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Drnda:
kupuj i dalje to.. nalij posudu do pred sami vrh i svako malo pogledaj koliko ima u njoj, odrzavaj je pred vrhom uvijek, jer ako netko ga uzme par dana da nebi ostao bez ulja, inace rezervar moze izdrzati 800-1000 km, ali prije 800 jer kinezi vole mjesati vise nego treba....
JogFromYamaha:
gle nije fuchs lose ulje mozes ljevat i dalje ili valvolin durablend scooter 52kn litra
ja ti svjetujem da nalijes skoro do vrha i onda svakih 500km na celeru samo dolijes ulja
s tankom ti on napravi lako 1000km al na 500km ces nalijat 4.5 - 5 deci ulja pa nemas opce brige
samo cisti svjecicu svakih 2000km ili zamjeni da nebi bilo klijentu problema s paljenjem
najbolja ti je ngk bpr8hs za zimu eventualno 7
Skuter2011:
Ljudi hvala vam na brzim odgovorima...
Tako sam i kontao da sipam skoro do vrha i mogu bit miran što se toga tiče ...
Ako se ne varam su mi i nudili 200m od mene u skuter shopu neko ulje valvoline za nekih 50kn litru ( S popustom )
Tako da ću radije to uzimat jer su mi blizu.
E sad primjetio sam da ih je par komada ljeno s mjesta za popizdit ( Novi su pa izbace malo i bjelog dima jer su na nultom nasuli malo ulja u rezervar iako ne treba al eto ) pa kao da trokiraju ali nakon 100m hvataju i onda rade normalno.... ( Kako koji )
Inače jel mi ima spasa tu ili sam prinuđen čekati da se razrade malo da cepaju kako treba ?
Ove svjećice uzmem bio si mi vec rekao al zaboravio jbg...Dali će im to rjesit problem što se ugase sami kad su hladni ili da stangas namjestim bolje....
Uglavnom pun sam pitanja ::) ha ha
JogFromYamaha:
imas tog valvolin ulja u getrou i kauflandu pa pogle di imas kakvu sansu dobit jeftinije na kojih 10l sta uzmes
mozes si narucit po vpc od zastupnika karton od 12l isplati se za firme
sto se tice toga sto su ulijali ulje u tank cekaj da potrose i nasipaj cistog benzina i novu svjecicu stavi
najvjerojatnije ce se onda rjesit problem
sto se gasenja tice malo digni lergas da vrti oko 1600-1800 obrtaja to ti je ona brzina da ti se ne vrti zadnji kotac na nogarama a da se ne drmaju retrovizori
to ako ne rjesis s startom to ti je do premekanih susti pa se vuce prva 3-4 metra i onda tek potegne samo stavi tvrde suste
Skuter2011:
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Srpanj, 2011, 15:46:32 ---imas tog valvolin ulja u getrou i kauflandu pa pogle di imas kakvu sansu dobit jeftinije na kojih 10l sta uzmes
mozes si narucit po vpc od zastupnika karton od 12l isplati se za firme
sto se tice toga sto su ulijali ulje u tank cekaj da potrose i nasipaj cistog benzina i novu svjecicu stavi
najvjerojatnije ce se onda rjesit problem
sto se gasenja tice malo digni lergas da vrti oko 1600-1800 obrtaja to ti je ona brzina da ti se ne vrti zadnji kotac na nogarama a da se ne drmaju retrovizori
to ako ne rjesis s startom to ti je do premekanih susti pa se vuce prva 3-4 metra i onda tek potegne samo stavi tvrde suste
--- Kraj citata ---
Tako je majstore !!
Kako si počeo još ti kupim onog zipa ha ha
Odradim to sve ovih dana za sada je to to što se tiče pitanja ako zaglibim na nečemu naletim po info...
Idem zuuuujat pičića ko salate ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju