Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter uzeti za Rentu ?

<< < (39/42) > >>

Skuter2011:

--- Citat: Doomsday - 21 Lipanj, 2011, 20:23:45 ---Dobro, nisu plitke i imaju full vizir, ali OK, bit će puuno lakše ugurat 'dinje' raznih veličina u njih, nego u integralke... :zubo:

Mislim da si dobro odlučio... Manji će malo 'pritegnit' M, a glavati će malo 'nabit' XL, i opet dobro...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

JogFromYamaha:
trebas napraviti NOS sistem na skutere
i spojit na gumb na volanu i napista iznad toga "Fun button"
da se ljudi zabave

Skuter2011:

--- Citat: JogFromYamaha - 22 Lipanj, 2011, 19:37:43 ---trebas napraviti NOS sistem na skutere
i spojit na gumb na volanu i napista iznad toga "Fun button"
da se ljudi zabave

--- Kraj citata ---

Ha ha  :headbang:

I na kacige po red bull sa svake strane...

Skuter2011:
...

Skuter2011:
Pozdrav ljudi opet ja...

Evo uzeo sam skutere Keeway F-act 50 za sada nije loše ubijam dane u poslovnom prostoru rentam i za sada sve 5 :glasses9:

Samo da vas upitam vezano za ulje...Odrađen je nulti servis prilikom dostave a dobavljač je ostavio 5l FUCHS Silkolene Scoot Sport 2 kojega sam ja nadolio u skute u posudu za ulje tako da sad svaki ima malo iznad pola.

Sad me zanima koliko i kad moram nadosipat ili da se držim sistema kad se vrati skuter bacit oko na ulje ako je spalo ispod pola nadosut ili kako ???

Pored toga me zanima ako netko recimo uzme skuter na 7 dana dali se moram brinuti za ulje kako tad postupiti nasut skoro do vrha ili kako ??

Btw kad nestane ovog FUCHS ulja dali da kupim isto ili ima neko jeftino a da nije loše do nekih 50 kn litar ??

Unaprijed hvala svima na infu !!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju