Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter uzeti za Rentu ?
Skuter2011:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 15:13:26 ---doci cemo na dir da probamo sta si kupio
--- Kraj citata ---
Sredim vam i par čehinja :icon_thumright:
marin-w:
--- Citat: Skuter2011 - 19 Lipanj, 2011, 15:22:31 ---Sredim vam i par čehinja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Lako za cehinje....ali ako ima kakva ruzinava njemica,e to bi bio posao :icon_thumright:
Skuter2011:
--- Citat: marin-w - 19 Lipanj, 2011, 15:30:56 ---Lako za cehinje....ali ako ima kakva ruzinava njemica,e to bi bio posao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma nađemo i toga :glasses9:
Nego vidim da nema prijedloga više za nove u tom budgetu...Onda Keeway F-act nebi trebao bit loš potez ?
Lets hope so...
p.s. Na što da pripazim vezano za održavanje ( Ulje za 2t kad sipati na koliko km,koliko dođe Litra uopće da stavim na papir) ...Na što još da pripazim ?
JogFromYamaha:
ljevaj ili motul ili repsol ili valvolin sve je oko 60kn litra
i to svakih 500km samo dolijes kojih 4-5 deci
a sto se tice odzravanja
izbusi im deklo da ventilira remen da ga ne pojede
stavi obavezno bpr8hs svjecicu jer su one polarne nutra koje ga pregrijavaju
ostalo je vise manje nebitno
Skuter2011:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Lipanj, 2011, 15:45:14 ---ljevaj ili motul ili repsol ili valvolin sve je oko 60kn litra
i to svakih 500km samo dolijes kojih 4-5 deci
a sto se tice odzravanja
izbusi im deklo da ventilira remen da ga ne pojede
stavi obavezno bpr8hs svjecicu jer su one polarne nutra koje ga pregrijavaju
ostalo je vise manje nebitno
--- Kraj citata ---
Odradim to hvala ti na infu...što se ostalih zamjena tiče tvrdiš da nemam potrebe mjenjat išta drugo??
Evo sam usporedio Keeway Facta sa Piaggio Typhoon na ovoj stranici http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=26249 i overal rating mu je bolji :icon_thumright:
Čak sam usporedio Sportcity sa njim i overal rating je bolji u sportcity-ja za 0. i kusur za razne parametre...
Neki od Rezultata su :
Reliability and problem-free driving: 76.6 od 100
Value for money: 92.2 od 100
Repair and maintenance costs:75.6 od 100
Overal rating je : 74.6 a u Typhoona 61.3 :)
Ajde bar nešto...Odmah se lakše osijećam, vidim da nije šrot bar po ovome Review-u i usporedbama .
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju