Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

zahtjevne velike promjene po forumu...

<< < (4/12) > >>

Tommek:

--- Citat: KicHo7 - 01 Veljača, 2008, 23:14:38 ---loool kad bi svi isli dijelit pravdu i svoja pravila bacat u fergazer di bi dosli...

ovaj forum je dobar kakav je

--- Kraj citata ---

izvini ali to znaci da se nisi koristio drugim forumima ili si osoba koju boli k za sve...
sve moze biti bolje,a ovo je steta da ne bude...

mrcina:
evo ti primjer ,ja dam oglas na forumu a neki otamo iz gudura traži nešto i da to traži pristojno lijepo bi mu napisao ali ono nemreš prožvajkat a da ne reagiraš.
i ja tako njemu odgovorim a gospoda da ih nazovem forumski polijajci samo čekaju to i odmah ti ili brišu post,ili ga zaključaju ili te banaju a ako u tom postu hočeš da ti netko nešto objesni odmah gumica i bok.
j****ti takav forum sami polijajci na njemu.
a opet idem na njega kad ima dost pametnih stvari.

e a da još spomenem pravila,ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prvo pročitaš jedno,pa za par dana dopuna pa ispravak, pa dopuna ispravka, bogtemazo ko da se sabor spustio na taj forum i preuzeo dirigovanje.
pozdrav svima NIŠ NE MJENJAJ ovako svi smo kulllllllll.
bok

Tommek:
pa nismo glupi da se nemozemo dogovoriti za 3 pravila bokte koda si pao iz svemira.
kake dopune,ako se sve dogovori?
to ko da kazes necu se prat,moracu opet sutra LOL,normalno da se treba forum nadopunjavati i upgrejdati:toothy12:

master_o_fight:
za sada je sve u redu i nema potrebe za nekim uređivanjem foruma sa nekim novim pravilima :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: Tommek - 02 Veljača, 2008, 00:36:46 ---pa nismo glupi da se nemozemo dogovoriti za 3 pravila bokte koda si pao iz svemira.
kake dopune,ako se sve dogovori?
to ko da kazes necu se prat,moracu opet sutra LOL,normalno da se treba forum nadopunjavati i upgrejdati:toothy12:

--- Kraj citata ---

vezano za odvojene podforume na trznici.. kad se sjetim PCE, muka mi sto moram 6 puta klikat da obletim sve oglase  :redface: :toothy11: ..pogotovo kad se sjetim da na kupujem i mjenjam podforumu ima jako malo novih oglasa  :toothy3: :toothy11:

kod nas opcenito ima manje oglasa , i svi su pregledni dovoljno u jednom podforumu..

oznake P K M A su obavezne  :redface:

ako poraste broj oglasa, tako da u jednom danu vrtis po tri cetiri stranice, onda cemo ih definitivno dodatno "podjelit" radi preglednosti..

do tad mislim da je ovako preglednije, kuzis  :icon_thumright:

sve se svodi na broj klikova , da bude sto manji  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju