Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
zahtjevne velike promjene po forumu...
Tommek:
nisam neki napuhani,al mi je steta da forum ode u qjurac zbog nabijanja postova i tako dalje...
steta,jer ima zaista dobre ekipe,samo da je malo manje spama...
za pijac vam zaista kazem,da bi trebali napisati neka pravila...
max 3 bump,podjela P,K,M i tako neke sitnice...
hvala i juris naprijed...
dejvid:
Ne treba izmišljat neka nova pravila, zapravo pravila nam ni ne trebaju, svatko zna što je lijepo ponašanje i to je dovoljno. Ima carstvo za offtopičare i baš je OK za druženje. Atmosfera je nenadmašna, baš hipijevska, nema svađa, svatko pokuša pomoći ako može i sve je super :headbang: :icon_thumright: :notworthy:
Doomsday:
isfrustriran... jesam... 'ebiga, oženjen, stambeni kredit, životni standard, kako nebit isfrustriran... :dontknow:
moderator... jesam... iako ne posjećujem baš sve dijelove foruma, one koje gledam, kad nešto vidim, reagiram... :frajer:
sad, ako san zbog toga isfrustrirani moderator, a šta ćeš onda, 'ebiga, jesam... :zubo:
inače, potpis na sve šta je Eladio reka... pogotovo na ono o dizajnu... :laughing7:
:toothy3:
P.S. oli ja nemogu nikoga bannirat...? :icon_scratch:
pa di je tu gušt...? ali nema veze, uvik mogu sam sebe bannirat... :toothy9:
:rofll:
Cole#2:
--- Citat: Doomsday - 01 Veljača, 2008, 19:55:07 ---isfrustriran... jesam... 'ebiga, oženjen, stambeni kredit, životni standard, kako nebit isfrustriran... :dontknow:
moderator... jesam... iako ne posjećujem baš sve dijelove foruma, one koje gledam, kad nešto vidim, reagiram... :frajer:
sad, ako san zbog toga isfrustrirani moderator, a šta ćeš onda, 'ebiga, jesam... :zubo:
inače, potpis na sve šta je Eladio reka... pogotovo na ono o dizajnu... :laughing7:
:toothy3:
P.S. oli ja nemogu nikoga bannirat...? :icon_scratch:
pa di je tu gušt...? ali nema veze, uvik mogu sam sebe bannirat... :toothy9:
:rofll:
--- Kraj citata ---
Hehe Ajmo sada svi MODOVI neka dobiju ban misec dana zbog "Tomekove" izjave.... hehehehe
ChRiStIaN:
loool kad bi svi isli dijelit pravdu i svoja pravila bacat u fergazer di bi dosli...
ovaj forum je dobar kakav je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju