Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

zahtjevne velike promjene po forumu...

(1/12) > >>

Tommek:
1.nek se ne broje postovi u svaštari i kutku za nove clanove jer je stvarno smijesno,kako se nabijaju postovi i ljudi misle da time postaju pametniji.
2.reogranizacija pijace,novi moderatori (ovi ni sami neznaju pravila,al nisu tolko losi),odrediti ih tocnije i tako dalje.
     -max 3 bumpa,naslovi kako treba P,M,K...ostalo se locka ili briše
3.strožije u novoj...
4.malo banana za spam i tako dalje.
5.ima brdo tema koju su pod sticky a iste kao ostale,a samo su zaljepljene jer moderator tako zeli (da njegova temu bude wow)

neka se nitko ne uvrijedi,ali to je ono što zaista treba... :icon_thumright:

cika_kure:
ne treba nista mijenjat i svaka cast moderatorima tu se ljudi dolaze opustiti, terat zajebanciju i pomoci drugima, a ne doci tu i pazit na svaku rijec koju napises jer ces dobit bananu...
ne kuzim cemu ovakve teme i cemu tolika nabrijanost na super organizaciju, da ne smije bit zajebancije, najbolje bi bilo da se zbog pravopisa dijele banane po vasem, tu ljudi dolaze malo se opustit, zajebavat, uz sve to saznat nesto novo i sklapat prijeteljstva, opustite se i uzivajte... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

jos jednom svaka cast moderatorima ....  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Cole#2:
Nije ovo SS. Koliko znam na forumu se ne triba samo pričati o skuterima, ljudi se moraju i upoznati... A to malo spamma ništa neće smetati...

Moderatori ovi koji RADE, rade odličan posao...

Ne triba više ništa reći....

X-Thug:

--- Citat: Cole#2 - 01 Veljača, 2008, 12:31:03 ---Nije ovo SS. Koliko znam na forumu se ne triba samo pričati o skuterima, ljudi se moraju i upoznati... A to malo spamma ništa neće smetati...

Moderatori ovi koji RADE, rade odličan posao...

Ne triba više ništa reći....

--- Kraj citata ---
upravo to neka Eladio i ekipa rade ka i dosad,ako oces rigorozne pip imas SS uostalom mislin da se niko ne pravi pametan ko ima puno postova

eladio:
cijenim ideje i postujem svaku inicijativu.. ..hvala na pokusaju da od ovog foruma napravimo jos bolji  :icon_thumright:

..sto se tice "brojanja" postova, to jos nekako i razumijem , i razmislit cu o tome  ( iako mi nije jasno zasto je nekima bitno da ima veci "broj"  :toothy11: )

..sto se tice banana , svaka ide preko "mene" , i malo ih je  :glasses9: ..zasto? ..jer ja vjerujem da se moze vise i na drugi nacin.. mnogi clanovi se samo trebaju razumjet i usmjerit da ih i drugi razumiju  :redface:

..to nikako ne znaci da granice jasne ne postoje, jer postoje ;) , ali zbog "slucajnog" ili "dobronamjernog" "krsenja" "pravila" ? to nikako , to nije razlog za ban ovdje  :frajer:

..sto se tice pravila? ona su tu da sluze nama, a ne da mi sluzimo njima ;) --toliko o pravilima , pametnom dovoljno  :icon_thumright:

jos jednom hvala  :icon_thumright: ,
i hvala svima na komentarima, jer treba reci , a ne sutiti, jer ako sutite ja onda u biti "nemam" sta mjenjat,
a sigurno moze biti bolje ( dizajn recimo  :redface: :toothy3:  :toothy11: )  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju