Ispauh mozes i na malo manje prosirit recimo 30, mislim da mesa mora bit dosta, Narx je nasao na nekom stranom forumu gdje tip tvrdi da je na RS125 izgubio kad je ispuh full prilagodio flandji, bolje je bilo sa par mm manjim promjerom naspram flandje........sto se tice voznje na vecem gasu to je normalno, meni je sa crvenim federima na Jollyu kretao oko 7000 dok je na serijskom u full okretajima bio oko 8000...........sto se tice federa definitivno stavit tvrdje (barem zelene) radi boljeg starta, ja sam sa serijskim federima jedva kretao........... ovaj dio nbe razumijem
"na 60-80 kmh mi predje preko vode i opet vrti u prazno par metara , ide bokom i sve" ............sto se tice rolica ja sam na turpijanom 172 cilindru imao 9gr rolice i mozda su malo bile prelagane imao sam takav osjecaj (nisam isprobavao druge a u meduvremenu sam prodao spuh) ti si puno laksi pa mi cak nesto govori da bi ovo mogle bit prelagane rolice, probaj sa tezima, opet ak kazes da kasnije prevrtava to govori da bi trebale lakse, moras probat jos koju gramazu, ja mislim da tezu
e sad krajnja brzina, neznam sta bi tu rekao i ja sam se nadao vecoj krajnjoj (nisam iskreno ni posteno isprobao kao sto sam sa serijskim) ali imam osjecaj da nije nesto veca, to ne kuzim zasto, ubrzanje je neusporedivo bolje