1.6 8v ide super i malo troši i pouzdan je auto, dok 16v ždere malo više al 100ks+ je 100ks, uglavnom ta corsa C je dobar auto al je pala sa cijenom strašno + brdo ih ima 1.2 benzinaca, da je cdti drugačije bi pričali
astra cassic će bit doabr izbor i za 10 godina jer ima super razinu opreme a cijena je prihvatljivo dobra, i više
Majstore kolko bi ti dal za tu 1.6 clasic, eto nisam ga pital jel 16v ili 8, a otraga piše samo 1.6 ! Kažem stanje salon(ajd ima mala ogrebotina od psa ali samo lak, da se ispolirat), a iznutra je zbilja salon, ima 2 jastuka i centralno, ostalo nema niš, za ABS ne znam, al podizači mi ne trebaju, kao ni klima, a radio stavljam po svojem ionak! Znači stanje odlično i ima 50 T km, uz uvjet da je garažiran i servisiran u auto will-u, opel partner, vožen je na relaciji Zagreb-Zagorje, možda jednom bio na moru !
E da, ima otraga 2 auspuha
jel se po tome da zaključit kolko jel 16V ili 8V... al mislim da je reko da ima 90ks
Ma da, pala joj je cijena, ali ovo je prilika pa smo rekli da uzmemo tu Astru kad je u dobrom stanju a i stric mi ju prodaje pa ono, neće me zajebat
Jebiga ak dobim 25 000 kuna to je ok...ma mislim da vrijedi tolko...pa vozila bi još dosta!