Ja sam imao na ditechu 42 klip original. I išao je do 110po satu jer sam imao onaj sat do 120,nizbrdo se jos razvuce al znas kako se kaze za brdo.xd.
Samo što je moja bila reacing i možda tu ima razlike,kužite ono sport,profesional sport,reacing i gp-1 možda ima još koja izvedba.
imaš u oglasniku, moj ditech je serijski sa polini čašicom išao do km/h a sa zx-om još ispod za centimenar skoro, s tim da setup nije diran, samo je zx stavljen i čašica je bila gore
što se tiče cijene kita i malossi ecu imate tržnicu pa potražite oglas, stavio sam novi oglas, a stim da se kit na ditechu može uparit sa serijskim auspuhom, chupsy i vanilla su svogh ditecha vozili tako i po pričama je letio.
kad sam stavio laser x-pro i kit, dobio sam brutalna ispucavanja i međuubrzanja čak sam nakraju priče uspio za brdo naštelat i sve ali problem je bio krajnja, kod štelanja sam morao birat il da ide ubrdo il da ide u krajnju jer je auspuh tražio visoke okretaje i powerband je bio kratak. U kraju je bio malo prije oznake km/h na urici do 80.A da sam imao zx-a di bi mu bio kraj neću ni pomišljat.
Ti vaši skuteri sve nešto loše idu, ili su pregaženi ili nenaštelani, pa dok je moj skučo bio serijski protiv serijskog karba sam na dve dužine jer moj je kretao ajmo reć od nule, znači kvačilo je odmah hvatalo al je moment izvlačio skuter do vmax bez beda, recimo purejet je redovito za dužinu bio iza mene
e da, ako koga jebe svjećica imam platine pa se javite