Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha Aerox - serijski karburator, potrošnja pitanja

<< < (14/16) > >>

danc00:
Haha nit me nemas za kaj prozvat nit se osjecam, da si cital s razumjevanjem videl bi da sam hvalil runnera....
A ti si kolko vidim jedini koji je pocel s tim da imas veceg kurca od suseda, a jog je upal u klinc i to je to.
jer mu se da pisati, ima neke za reci i ne da mu se slusat gluposti..

Wow, pa nisam ti sestru sprasil, cill to je samo skuter...no nem ga vise spominjal... ;)

Kamba:
Očemo na PM spominjat užu obitelj??!! Nemamo mi šta hvalit motore,zna se koji je kakav! Nego bi se ti baš htio svađat i srat,ovaj put po meni! Skuliraj strasti!

luna500rr:

--- Citat: Kamba - 14 Lipanj, 2011, 12:37:09 ---Da mi je vidit kako je uštelan taj Runner s kitem bio kad si ga ti sa AC chinarellijem napro! ::) ....kolega ima na Poweru Malossi Sport sa RR-om i 17.5 karbom,motor po satu ide 100! Minarelli sa istim setupom ide 93 po njegovom satu!

--- Kraj citata ---

minarelli je na mom...
sto se tice kako je ustelan, trosi 6-7litara, starta smjesta full gas na 9000, ide 107 po satu, serijala je isla 75-80 tako da...
setup: polini sport, giannelli extra, neki malossi variomat, dell 17.5 i jos neke gluposti...

--- Citat: Kamba - 14 Lipanj, 2011, 14:23:53 ---Nemamo mi šta hvalit motore,zna se koji je kakav!

--- Kraj citata ---

i zasto onda opet pises gluposti?

Kamba:
Koje gluposti!? Svi su govorili da Minarelli zbog svog prijenosa,manjeg i kratkog ne može konkurirat Piaggiu! Ja govorim što sam doživio i vidio!

JogFromYamaha:
j#bo ja vas samo 2-3 covjeka na cijelom forumu zna ustelat minarellija sto je fucking tricky
a cjelo selo se dere
 :trespaf:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju