Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yamaha Aerox - serijski karburator, potrošnja pitanja
Kamba:
Da mi je vidit kako je uštelan taj Runner s kitem bio kad si ga ti sa AC chinarellijem napro! ::) ....kolega ima na Poweru Malossi Sport sa RR-om i 17.5 karbom,motor po satu ide 100! Minarelli sa istim setupom ide 93 po njegovom satu!
Santa_Kloz:
--- Citat: luna500rr - 14 Lipanj, 2011, 11:31:28 ---Ma minarelli se lako stela, samo valja imat love za serijske rolice, serijski remen :laughing7:
Ode govorim o serijskim skuterima, dakle piaggiji s limicima na karbu, neotvaranim prjenosima, digni na novom runneru limic pa ga probaj hvatat s minarelliom :happy8:
Iskreno, pojma nemam jel brzi stari aerox il novi runner, al mi ide na zivce podcjenjivanje minarellija na racun chinarellija, ja osobno nikad nisam vidio aeroxa od 50 kubika uzivo, kamoli da sam ga testirao ili nesto, al vozio sam novog runnera s kitom, spuhom i neide bas toliko bolje od moga ac s malo slabijim setupom, cak moja luna bolje starta i ide nakolo...
Od minarellija lc probavao malagutije sve moguce, benellije, bete... SR i aeroxa nikad vozio...
--- Kraj citata ---
ova rasprava je otišla u krivom smjeru. vozio sam jako puno serijskih skutera i znam kako se koji ponaša. stari runner je najbrži serijski skuter dosada. stari aerox (do 2001. g. ja mislim) je skuter sa najjačim ubrzanjem do 80 po satu, a nije daleko ni Honda SFX ali samo do 60 km/h.
I debelo smo već u offtopicu tako da... ::)
ludi dragster:
Ma moj vas Dragster sve pojede eto!!!
danc00:
--- Citat: Kamba - 14 Lipanj, 2011, 10:03:10 ---Ja samo mogu rec da ni jedan Rox koji sam sreo na cesti nije ni blizu mom Runneru ili recimo Poweru od člana _roby_ ! Stari Piaggio agregati su imali 12 karbove i išli odlično,tako da Jog to što govoriš nije točno! Al naravno svako hvali ono što ima! Neki jedva čekaju ovakve teme radi prepiranja,ne ti Jog,govorim opčenito!
--- Kraj citata ---
Ja mislim da ova zadnja recenica ide pervenstveno tebe, j#bote od serijske potrosnje si dosel na to kak je tvoj runner brzi od svih skutera koje si srel... Mozda i je u to ne ulazim jer je to subjektivan dojam pojedinca ali tema je potrosnja serijskog aeroxa pobogu....
Kamba:
Kad je tema već otišla u off,svejedno! Vidi se ko se osjetio prozvan u mojoj zadnjoj rečenici! Ja sam uspio sjebat samo one koji sam sreo,to je par komada! Ne pametuj o mom motoru! Nije najbrži nit sam ja to reko!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju