Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha Aerox - serijski karburator, potrošnja pitanja

<< < (15/16) > >>

danc00:

--- Citat: Kamba - 14 Lipanj, 2011, 14:23:53 ---Očemo na PM spominjat užu obitelj??!! Nemamo mi šta hvalit motore,zna se koji je kakav! Nego bi se ti baš htio svađat i srat,ovaj put po meni! Skuliraj strasti!

--- Kraj citata ---

Daj procitaj unatrag stranicu dvije, pa onda reci ko sere, i kaj, j#bote nemres skuzit kaj ti napisem za nis...kakav pm kakva obitelj kakve ti paranoje imas, ko te dira uopce??

Jos jedna tema osla... Pozz, nema tu vise nis korisnog!

luna500rr:

--- Citat: Kamba - 14 Lipanj, 2011, 14:32:09 ---Koje gluposti!? Svi su govorili da Minarelli zbog svog prijenosa,manjeg i kratkog ne može konkurirat Piaggiu! Ja govorim što sam doživio i vidio!

--- Kraj citata ---

Rekla kazala, da minarelli nevalja niko ga nebi sredjivao :toothy11:
Ti mislis da minarelli nekonkurira piaggiu, ja mislim da piaggio nekonkurira minarelliju jer za istu kolicinu goriva sto potrosi bubijev base runner, ja slozim midrace...

Kamba:
To za potrosnju stoji! Piaggio puno pije!

marek12:
Imam problem s aeroxom u vezi potrošnje, kad sam ga kupil potrosnja je bila koliko toliko okej, i nešto mi se desilo i motor ni opče primal gas, i rastavio sam i procistil karburator i od onda mi puni tank izdrzi 100 kilometara, a prijenos i sve standardno i imal sam neki stage 2 auspuh ali mi pukao top, i stavio sam od nekog gianelija, sad me zanima dal to do auspuha ili sam nešto zeznuo s fergijem, hvala na svakom komentaru

PchelaUbica:
Trebas nastelat ferg  .. Vjerovatno si sarafic za smjesu izokrenuo pa trosi vise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju