Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha Aerox - serijski karburator, potrošnja pitanja

<< < (12/16) > >>

Santa_Kloz:
e da, još jedna sitnica. dosad sam vidio jako puno raštelanih roxeva, phantoma i firefoxa koji su sa auspuhom izgubili i start i ubrzanje. minu zna bit zeznuto naštelat onome koji nezna cake. ali kad se poštela kako treba onda bi to bilo vrijedno uspoređivati sa pia grupacijom sa istim nivoom tuninga. jedino krajnja na mini ostaje problem dok se ne ugradi produljeni primar ili sekundar  :icon_thumright: po meni bi na mina serijalu ili base trebalo odmah u startu staviti 8-10% produžen sekundar (ili primar ako je jeftiniji) i to je to.

luna500rr:
Iz SVOG iskustva kazem, luna s nextom postelana s nekim sranjima po prjenosu, karb i to, ubrzaje tocno ko malaguti F15 samo slabije starta...
Onda s tim setupom NIJEDAN serijski skuter s piaggio masinom me nije pretekao do kraja mog prjenosa, dakle 65-70...

Da stvar bude jasnija, po svom satu, ovako ubrzaje cpi oliver city s spuhom od onog kineza explorer iz peveca, na snimci malo prevrtava al ugl s tezim rolicama dlaku bolje puni i zakuca sat u plastiku... I ovaj skuter ide bolje od runnera serijale i ima vecu krajnju, a nemoze nigdje dodat vode serijskom malagutiju osim u krajnjoj brzini, aj sad objasnite pametnjakovići :dontknow:

Santa_Kloz:

--- Citat: luna500rr - 14 Lipanj, 2011, 11:10:20 ---Iz SVOG iskustva kazem, luna s nextom postelana s nekim sranjima po prjenosu, karb i to, ubrzaje tocno ko malaguti F15 samo slabije starta...
Onda s tim setupom NIJEDAN serijski skuter s piaggio masinom me nije pretekao do kraja mog prjenosa, dakle 65-70...

Da stvar bude jasnija, po svom satu, ovako ubrzaje cpi oliver city s spuhom od onog kineza explorer iz peveca, na snimci malo prevrtava al ugl s tezim rolicama dlaku bolje puni i zakuca sat u plastiku... I ovaj skuter ide bolje od runnera serijale i ima vecu krajnju, a nemoze nigdje dodat vode serijskom malagutiju osim u krajnjoj brzini, aj sad objasnite pametnjakovići :dontknow:

--- Kraj citata ---

vjerojatno su "naši" vlasnici pia mašina naprali samo raštelane mine kojih je fala Bogu jako puno. pia je lakše uštelat jer nema rupu u ubrzanju i ima duži prijenos u startu.

luna500rr:
Ma minarelli se lako stela, samo valja imat love za serijske rolice, serijski remen :laughing7:
Ode govorim o serijskim skuterima, dakle piaggiji s limicima na karbu, neotvaranim prjenosima, digni na novom runneru limic pa ga probaj hvatat s minarelliom :happy8:
Iskreno, pojma nemam jel brzi stari aerox il novi runner, al mi ide na zivce podcjenjivanje minarellija na racun chinarellija, ja osobno nikad nisam vidio aeroxa od 50 kubika uzivo, kamoli da sam ga testirao ili nesto, al vozio sam novog runnera s kitom, spuhom i neide bas toliko bolje od moga ac s malo slabijim setupom, cak moja luna bolje starta i ide nakolo...
Od minarellija lc probavao malagutije sve moguce, benellije, bete... SR i aeroxa nikad vozio...

Rox-Rab:
od potrosnje skutera vi ste dosli na temu koji bolje ide  :omfg:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju