Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Cari trgovine dijelovima!  (Posjeta: 5675 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
Odg: Cari trgovine dijelovima!
« Odgovori #20 : 09 Lipanj, 2011, 14:53:33 »
kolko vidim jedini si....ili mi trebaju očale, hahahahhahahaa!

očito ti trebaju..nisam mislil na ljude s foruma,a možda i jesam ;)
al evo ima ih i tu..vide ti samo noge,hahahamogel bi reć malo više o tome kad me već potežeš za jezik al nije ni vrijeme ni mjesto  ::)
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline ^^GlavonjA^^

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: koprivnica
  • Moj Skuter: VxR 200 =)
  • Moja Kaciga: 2xHeld
  • MojSetup: pliva u moru
  • MojSpuh: čista serijala
« Odgovori #21 : 09 Lipanj, 2011, 16:02:35 »
očito ti trebaju..nisam mislil na ljude s foruma,a možda i jesam ;)
al evo ima ih i tu..vide ti samo noge,hahahamogel bi reć malo više o tome kad me već potežeš za jezik al nije ni vrijeme ni mjesto  ::)

ko koga poteže za jezik.....i baš me sad jako zanima kaj bi imal više za reči!!!!!  :angry9:

vidim da ovaj forum nije za takve spike....čim nekoga pohvališ i opišeš kak je sve super i fer i korektno prešlo....mam te popljuju.....al nema veze...nikome ne uzimam za zlo!!!! a vi pišite kaj god očete!!!  :angry9:

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #22 : 11 Lipanj, 2011, 18:20:00 »
ma dobar je mali duje  :icon_biggrin:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #23 : 13 Lipanj, 2011, 23:59:17 »
jeste se posvađali za k**ra*..samo san tia uputit na neke probleme i da mi je puna kapa vise tih trgovina,jer i ovako mi se neda ic na postu,a onda te jos neko zajebaje s uplaton :dontknow:

al eto neke stvari su se rijesile neke su u procesu..pa cemo vidit,al odsada opreznije pa i sa onima koje znan dobro :icon_thumright:

p.s. fala na pohvalama,niste tribali :love4: jos ce te me urec ;D

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #24 : 29 Lipanj, 2011, 01:30:57 »
mali update :icon_biggrin:

ponukan jos s nekih par iskustava mogu rec da je kolega kiza potpuno u pravu sta se tice stopiranja trgovine sa zagrebon

ima dosta postenih,( i danas san sa jednin postenin momkon iz zg trgova,nac ce se on sam u mojin ricima,svaka mu cast) al me toliko puta naguzilo da bome zagreb odsada iskljucivo i samo KOMPLETNA UPLATA na racun pa saljem dijelove :icon_thumright:

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 04 Listopad, 2011, 00:05:26 »
evo od danas jos jedna novost,al ovi put bez ikakvih iznimaka..napisat cu u temu di prodajen dijelove jos

ZNACI NEMA OTKUPNINE, NEMA DIJELOVA NA DUG, NEMA DIJELOVA KAD ISPROBAM PLATIM ILI KAD DOBIJEM PLATIM

JEDNO I JEDINO TRGOVANJE SA MNON CE SE VRSIT KOD PRETHODNE UPLATE NOVACA NA MOJ RACUN.

pun mi je k**ra* pustih debila,odugovlacenja od placanja laganja i muljanja i ne podizanja paketa.. s tin je gotovo ko oce trgovat dobit ce broj racuna i nek plati ako oce,a ako nece ili ne viruje,nek kupuje negdi drugo

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #26 : 04 Listopad, 2011, 00:11:20 »
evo od danas jos jedna novost,al ovi put bez ikakvih iznimaka..napisat cu u temu di prodajen dijelove jos

ZNACI NEMA OTKUPNINE, NEMA DIJELOVA NA DUG, NEMA DIJELOVA KAD ISPROBAM PLATIM ILI KAD DOBIJEM PLATIM

JEDNO I JEDINO TRGOVANJE SA MNON CE SE VRSIT KOD PRETHODNE UPLATE NOVACA NA MOJ RACUN.

pun mi je k**ra* pustih debila,odugovlacenja od placanja laganja i muljanja i ne podizanja paketa.. s tin je gotovo ko oce trgovat dobit ce broj racuna i nek plati ako oce,a ako nece ili ne viruje,nek kupuje negdi drugo
to se tako i radi, netrebas si ni dozvolit da dode do tih zavlacenja, sami si budemo krivi sto damo tako na ''divlje'' .... cist racun duga ljubav !
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #27 : 04 Listopad, 2011, 00:18:45 »
mali update :icon_biggrin:

ponukan jos s nekih par iskustava mogu rec da je kolega kiza potpuno u pravu sta se tice stopiranja trgovine sa zagrebon

ima dosta postenih,( i danas san sa jednin postenin momkon iz zg trgova,nac ce se on sam u mojin ricima,svaka mu cast) al me toliko puta naguzilo da bome zagreb odsada iskljucivo i samo KOMPLETNA UPLATA na racun pa saljem dijelove :icon_thumright:
:headbang:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 04 Listopad, 2011, 00:29:16 »
to se tako i radi, netrebas si ni dozvolit da dode do tih zavlacenja, sami si budemo krivi sto damo tako na ''divlje'' .... cist racun duga ljubav !

vecini to nije jasno..a jbg,ides ucinit uslugu i naguze te i trosit zivce..evo primjer od prije nekoliko dana.. posla san jednon doticnon clanu foruma neke dijelove za koje me molia danima da mu posaljen i jos san ga nekoliko puta pita jel siguran da saljen i jel ima novaca..svaki put je reka ok u redu salji

i kad san posla 22.09,paket je pokusan dostavit 26.09 na sta se doticni oglusia,posaljen mu poruku na PM i kaze  mi prije nekoliko dana da se nista ne brinen da je paket podignut,i vrag mi nije da mira i zoven danas postu da vidin jel laze jer je u iston trenutku natega jos jednog clana foruma,i u posti kazu da je paket jos u njih i da se veceras vraca na moju adresu, i nekako izvucen njegoiv broj telefona nazoven ga i pitan ga zasto nije podiga paket i kaze mi da je on podiga paket,a ja na to njemu da sta laze kad san prije minut ipo zva postu i u njih paket.. i onda se nesto izgubia pocea mucat lagano i reka da ga nazoven za dvi min na sta je reka da ce poslat brata da podigne paket i reka san mu da se javi iza toga,a mos mislit da se javia.. sutra cu provjerit u posti di je paket,al cisto sumnjan da ga je podiga i eto na kraju ni kriv ni duzan ides ucinit uslugu i ostanes kraci za dvi postarine hp express s otkupninon 6kg znaci cca 110kn..lipo bome.. cist primjer bezobrazluka

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #29 : 04 Listopad, 2011, 00:33:03 »
duje sto ti te svoje doticne drzis u tajnosti

reci nek se zna  :dontknow:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Miki-speedy

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #30 : 04 Listopad, 2011, 00:35:42 »
vecini to nije jasno..a jbg,ides ucinit uslugu i naguze te i trosit zivce..evo primjer od prije nekoliko dana.. posla san jednon doticnon clanu foruma neke dijelove za koje me molia danima da mu posaljen i jos san ga nekoliko puta pita jel siguran da saljen i jel ima novaca..svaki put je reka ok u redu salji

i kad san posla 22.09,paket je pokusan dostavit 26.09 na sta se doticni oglusia,posaljen mu poruku na PM i kaze  mi prije nekoliko dana da se nista ne brinen da je paket podignut,i vrag mi nije da mira i zoven danas postu da vidin jel laze jer je u iston trenutku natega jos jednog clana foruma,i u posti kazu da je paket jos u njih i da se veceras vraca na moju adresu, i nekako izvucen njegoiv broj telefona nazoven ga i pitan ga zasto nije podiga paket i kaze mi da je on podiga paket,a ja na to njemu da sta laze kad san prije minut ipo zva postu i u njih paket.. i onda se nesto izgubia pocea mucat lagano i reka da ga nazoven za dvi min na sta je reka da ce poslat brata da podigne paket i reka san mu da se javi iza toga,a mos mislit da se javia.. sutra cu provjerit u posti di je paket,al cisto sumnjan da ga je podiga i eto na kraju ni kriv ni duzan ides ucinit uslugu i ostanes kraci za dvi postarine hp express s otkupninon 6kg znaci cca 110kn..lipo bome.. cist primjer bezobrazluka
Vi iz Splita mi niste jasni,zasto ne crvena lista?

Offline Zokaaa

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski biciklist
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orahovica
  • Moj Skuter: Batina BT49QT-12
  • Moja Kaciga: Okrugla
  • MojSetup: 80cc
  • MojSpuh: Protočni DIY
« Odgovori #31 : 04 Listopad, 2011, 00:46:00 »
jeste se posvađali za k**ra*..samo san tia uputit na neke probleme i da mi je puna kapa vise tih trgovina,jer i ovako mi se neda ic na postu,a onda te jos neko zajebaje s uplaton :dontknow:

al eto neke stvari su se rijesile neke su u procesu..pa cemo vidit,al odsada opreznije pa i sa onima koje znan dobro :icon_thumright:

p.s. fala na pohvalama,niste tribali :love4: jos ce te me urec ;D

Potpis.

Ja sam slično popušio kontaktirao me jedan član forum za broj moba vezano za oglas da bi kupio njegov frend (playstation 2) koji me nazove i izistira da mu pošaljem kao hitnu pošiljku i pod stavkom lomljivo. Pošaljem mu odmah drugi dan. Jel moram dalje pričati da mi se paket vratio za tjedan dana i usput pojeo 80kn iz đepa.

Tako da sa ovime si 100% u pravu, tko ne želi neka kupi drugdje.

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 04 Listopad, 2011, 00:46:48 »
duje sto ti te svoje doticne drzis u tajnosti

reci nek se zna  :dontknow:

gledaj..nema nista od tog tuzakanja osobno po imenima prezimenima i ostalo,niti san ikad volia tuzit i ostalo..ja samo kad mi se dogodi sranje slozin generalno pricu.sta ja sad stavin svin duznicima imena po forumu i sta onda..nece in niko vise slat dijelove? nisu ni oni glupi,dat ce ime prezime od nekog iz familije,susida,prijatelja,pa ako ce te zejabet,zajebat ce te opet,ako triba logirat ce se s novin nickon i sve iz pocetka,prijevarama se nemoze stat na kraj na taj nacin nego jedino na nacin da kupci ili u ovon slucaju prodavaci pametnije trguju, znaci imas sve opcije na koje ce te ic zajebat i sta vise ih pokusas otklonit,ja ode samo stavin situaciju i gresku na koju san popusia,da je neko drugi ne popusi i ako nauci iz moje greske puno je ucinia,a ovo s imenima nickovima i ostalin tuzakanje nema smisla jer onaj koji ce ic zajebat ce to ucinit s tudjin nickon imenon ili adreson..

kuzis :icon_biggrin:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #33 : 04 Listopad, 2011, 00:55:45 »
dovoljno je bilo da napises ''kuzis''  :toothy11:

jednom prilikom mi je tako netko uvjetovao kako i na koji nacin cu mu nesto prodat, reko il ce biti po mom, prvo lova, kad vidim da je sjelo, ja saljem, il necemo nikako

nakraju je ispalo nikako, a dobro, trazi dalje  :dontknow:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 04 Listopad, 2011, 00:59:02 »
dovoljno je bilo da napises ''kuzis''  :toothy11:

jednom prilikom mi je tako netko uvjetovao kako i na koji nacin cu mu nesto prodat, reko il ce biti po mom, prvo lova, kad vidim da je sjelo, ja saljem, il necemo nikako

nakraju je ispalo nikako, a dobro, trazi dalje  :dontknow:

a i to se meni isto dogodilo na desetke puta..al me najvise fasciinra sta mi se pocelo dogadat s ljudima kojima san proda tonu dijelova i koji su svaki put uplatili i svaki put sve u redu i onda odjednon brokva..

al neka..ovo dijelova sta je jos ostalo ide na bubanj..od fxra cu ostavit vecinu toga da se nadje za crne dane kad ponestane dijelova da iman za sebe, vise nista ne kupujen,a sta ode do 6og miseca dogodine ode i gotovo,dosta mi je vise ovih idiotarija i neodgovornih mulaca

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #35 : 04 Listopad, 2011, 01:00:46 »
duje ima šta na ler? :D
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #36 : 04 Listopad, 2011, 01:09:45 »
duje to dijelova sta ti je ostalo u aluminij i željezo i rijesio si sve probleme  :toothy3:

jel može offtopic u offtopicu?

jel duzi prednji lajtung na novim vilicama za vxr-a do 2005 od fxra?
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 04 Listopad, 2011, 01:17:48 »
duje ima šta na ler? :D

ti si odjeba za utakmicu,za tebe nista :icon_biggrin:

duje to dijelova sta ti je ostalo u aluminij i željezo i rijesio si sve probleme  :toothy3:

jel može offtopic u offtopicu?

jel duzi prednji lajtung na novim vilicama za vxr-a do 2005 od fxra?

a slusaj,to je krajnja opcija ;D

nemogu se sad sitit za lajtung,triba bi ic do garaze premirit, al koliko se sican prednji lajtung od vxra bi triba bit oko 120cm..

jedino znan da je sajla od celera duza na vxrovin vilica i ona jebe zid kad se stavi od upsidedown vilica..

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #38 : 04 Listopad, 2011, 01:26:50 »
sajla mi je ok, nego me muci to sa tim lajtungom

dobio sam info da si u NOVIM vilicama odmah stavim novo kvalitetnije i malo gušće ulje, imaš neko za preporuciti?
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #39 : 04 Listopad, 2011, 01:30:24 »
sajla mi je ok, nego me muci to sa tim lajtungom

dobio sam info da si u NOVIM vilicama odmah stavim novo kvalitetnije i malo gušće ulje, imaš neko za preporuciti?

10w stavi..ja se nemogu sitit koja marka je ulja sta san uzea..al litru san platia oko 100kn i zadovoljan san bia u yamahe u splitu san kupia,ne bi trebalo bit neke razlike u marki ulja za te stvari,ionako su te vilice sta je piaggio napravia totalno glupe i u kur*u,al naspram onih upsidedown od spa su avion,a oboje smece..a stas kad nema bolje ;D