Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Malossi Sport 70?!  (Posjeta: 5005 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Malossi Sport 70?!
« : 30 Siječanj, 2008, 14:37:50 »
ovako znam da ima dosta tema oko ovoga pitanja ...ali reko da i ja otvorim jednu....znaci hocu da uzmem sebi malossi sport 70 za svog runnera ...na njemu su multivar,zx,serijski centralni,i plave opruge uz zx sto sam dobio,i filter zraka stage 6 duble layer...nesto kao red spoonge....rolne 7.2 dok ne dodju 6.1........mene zanima sta mi treba kad ga uzmem....motor ima 9000km ...znaci karb moze 17.5 to znam..koja dizna ??igla na kojem zarezu??jel moze serijeski centralni ili treba drugi ? oprugice na kvacilu ove plave ili druge trebaju ??radilica jel treba druga ?? lezaji ? ili sta vec...eto ako neko ukratko moze napist ....stim da nemam love za bacat ...posto sam sebi ovo uzimam...od onoga sto sam skupio hehe,i gdje najjeftinije i koliko kn u hr koja radnja pomogucnosti da je u Zg ....et thx unaprijed
« Zadnja izmjena: 30 Siječanj, 2008, 14:41:32 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Odg: Malossi Sport 70?!
« Odgovori #1 : 30 Siječanj, 2008, 14:50:51 »
u benconyu u zagrebu malossi sport za runnera ti je 1460kn,serijski centralni mos ostavit ili stavit topov ljubicasti,za federe kvacila kupis si pakiranje malossievih(120kn) pa vidis koji ti najbolje pasu,radilicu nemoras mijenjat(tek tamo na 20000km)
lezajeve isto tako,diznu stavis oko 76-80...........cekaj da vidis sta ostli kazu

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 30 Siječanj, 2008, 14:53:46 »
da ne otvarma novu temu....u zadnje vrijeme sam primjetio da mi u motoru nesto zvecka kad je hladan ??!! znaci kao da nesto ima negdje unutra i zvecka kad je hladan dok kad je vruc nisam primjetio da to zvecka ...i to samo na ler gasu zvecka kao kamencic kakav ,sarafcic ili nesto pa zvecka...nemogu nikako skontat odakle dolazi...ali zvecka iznuta....karike su citave ,,klip,cilindar sve ok ?? znal neko sta je ??
« Zadnja izmjena: 30 Siječanj, 2008, 15:04:10 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 30 Siječanj, 2008, 14:54:32 »
koliko dodje topov ljubicasti ??i koja dizna tacno jel neko zna da ne kupujem vise brojeva....?
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #4 : 30 Siječanj, 2008, 18:44:27 »
da ne otvarma novu temu....u zadnje vrijeme sam primjetio da mi u motoru nesto zvecka kad je hladan ??!! znaci kao da nesto ima negdje unutra i zvecka kad je hladan dok kad je vruc nisam primjetio da to zvecka ...i to samo na ler gasu zvecka kao kamencic kakav ,sarafcic ili nesto pa zvecka...nemogu nikako skontat odakle dolazi...ali zvecka iznuta....karike su citave ,,klip,cilindar sve ok ?? znal neko sta je ??
to su ti lezajevi radilice

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #5 : 30 Siječanj, 2008, 18:53:12 »
verovatno...

MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 30 Siječanj, 2008, 18:53:48 »
ma nevjerujem, rolice zveckaju, ili klizači kalote, pa to je novi skut, nije se valjda bez ulja vozio..
feder ostavi serijski, dizna ide oko 75-80..

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #7 : 30 Siječanj, 2008, 18:56:28 »
ma nevjerujem, rolice zveckaju, ili klizači kalote, pa to je novi skut, nije se valjda bez ulja vozio..
feder ostavi serijski, dizna ide oko 75-80..

al kako onda objašnjavaš to da kad se ugreje nema zveckanja? ? ?

pa nek vidi odakle zveckanje dolazi, ako je iz dekla onda su možda i rolice, možda slideri se potrošili pa zvecka metal o metal ili ....ko zna..
nek slušne malo?
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 30 Siječanj, 2008, 19:01:55 »
kad se zagrije onda se malo proširi i vario i sve i luft se smanji, a kad je hladan onda se čuje, i u leru kad daš gas ne čuje se, to su rolice i slideri..
kolko km si napravio s rolicama i koje su?

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #9 : 30 Siječanj, 2008, 19:18:12 »
mogu bit i kalote-slideri,a mogu i lezajevi,skini variomat pa vidi u kakvom su ti stanju slideri,ako su ok onda su ti lezajevi

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #10 : 30 Siječanj, 2008, 20:04:25 »
A ležajevi vodene pumpe? to bi moglo bit... sa 9000km trebo bi i remen mijenjat akoveć nisi dosta ćeš dobit
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 30 Siječanj, 2008, 22:03:31 »
nikad nisam bez ulja vozio,cim zamiga lampica ulja dosipa se .....remen je promjenjen ...rolnice su 7.2 sto su dosle uz multivar i pojedene su na jednom dijelu malo tj izgubili su valjkasti oblik na jednom djelu,cekam da nabave 6.1 u nekoj od prodavnica u hr jer niko sad nema kao nije sezona jos vak nak...zvao danas.Kako vidit jesul klizaci istroseni ?mislim na znake istrosenosti?....a nemogu nikako da ocjenim odakle dolazi to zveckanje ...jer onak kad radi sku jbg odakle god poslusas zvecka hehe.....sutra cu se malo pozabavit time..hvala
« Zadnja izmjena: 30 Siječanj, 2008, 22:06:37 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #12 : 30 Siječanj, 2008, 22:33:34 »
lezajevi ne zveckaju, to vise zvoni

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #13 : 30 Siječanj, 2008, 22:35:27 »
lezajevi ne zveckaju, to vise zvoni
neki zvone, neki suste,iako bi ja prije pogleda vario :icon_thumright:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline PitBull Aerox

• forumski biciklist
  • Mjesto: Orašje, BiH
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: zaribao...
« Odgovori #14 : 31 Siječanj, 2008, 15:44:08 »
zvone zupčanici od paljenja, a i normalno je da uvijek nesto zvoni, zvrcka, bogte u mene zvrcka na sve strane...!

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 31 Siječanj, 2008, 18:35:47 »
ležaj kad ruži, ruži sve jače i jače kako daješ gas, na full turaži sve jače i jače..
to se odma vidi da nešto ne štima..

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 31 Siječanj, 2008, 23:06:26 »
zvecka nesto u spuhu ...isto sranje kao sto je bilo i na Tecnigas next r .....i to zvecka samo dok se ne zagrije scoot i kad je na leru a hladan....eh mene sad zanima jos stvari ljudi....danas sam zvao par radnji u hr uzeo bi malossi sport 70...mene zanima jel trebaju sta lakse/teze rolnice sa njim??!! i koliko dodju one karbonske usisne lamelice malossi....?? znam da se njima nista ne dobija ali znam da obicne mogu puknut pa napravit sranje ...i jesul plave oprugice uz zxa sto su dosle slabe za taj kit ??i sta mislite jel bolje da uzmem topov ili malossijev kit ?? vase misljenje sta bi vi...i kolika je cijena topovog 70ccm?hvala

P.S:Kako bi izgledo distancer na novom Runneru ? ? jel vidio neko ?? i koliko kosta ??
« Zadnja izmjena: 31 Siječanj, 2008, 23:21:23 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #17 : 01 Veljača, 2008, 01:13:33 »
s malossi sportom dobijes lamelice s trophyem ne

role klasika one 6,1-6,5 neki stave 7,2...multivar/seriski centralni

ostavi federe kvacila koje imas

malossi/trophy svaki gus je manje vise isti trophy ti je nesto jeftiniji oko 1200-1300kn
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 01 Veljača, 2008, 01:42:39 »
ma definitivno cu onda malossi sport 70 uzet ak ne ovaj mjesec onda iduci... :) ....thx na odgovorima...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #19 : 01 Veljača, 2008, 01:47:09 »
s malossi sportom dobijes lamelice s trophyem ne

Dobije i kvalitetan iglicasti lezaj vrijednosti 10-tak eura