Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji Auspuh stavit na Lunu Speed Jet Evo !????
Stanevg:
Nerazumijem ni ja al eto znao se gusit fkt premalo goriva bio je gore red sponge i spuh i cijeli set up malossi federa....
Dns sam dao probusit cil makar i nisam moro al eto kad ve slazem pa nek i nesto dobijem,malo sam se pozabavio glavom cilindrom i
ispuhom... sutra slazem sve pa cemop vidjet... uzet cu ngk 8 icu i gass... dizna je sad gore 74 tako da sad stvarno mora letit,makar bi uzo
jos role teze... sad su 4.8 ja bi uzo 5.4g... htio bi jos ganajt krajnju brzinu....
benjamin_hawk:
sve sam ti rekao na fb :D
Miki-speedy:
--- Citat: Stanevg - 18 Srpanj, 2011, 23:29:25 ---Nerazumijem ni ja al eto znao se gusit fkt premalo goriva bio je gore red sponge i spuh i cijeli set up malossi federa....
Dns sam dao probusit cil makar i nisam moro al eto kad ve slazem pa nek i nesto dobijem,malo sam se pozabavio glavom cilindrom i
ispuhom... sutra slazem sve pa cemop vidjet... uzet cu ngk 8 icu i gass... dizna je sad gore 74 tako da sad stvarno mora letit,makar bi uzo
jos role teze... sad su 4.8 ja bi uzo 5.4g... htio bi jos ganajt krajnju brzinu....
--- Kraj citata ---
:omfg:
Samo ces uganjat slabije ubrzanje :icon_thumright:
Btw drugarski savjet,uzmi procitaj kako cvt prenos funkcionise,pa ce ti bit lakse :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju