Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji Auspuh stavit na Lunu Speed Jet Evo !????

(1/8) > >>

Stanevg:
Ljudi spremam se uzet neki auspuh. Citao sam dosta o tome. Ali me zanima dali netko ima dobro iskustvo sa LUNOM tko je probao
sta stavljat gore i sta se najbolje pokazalo. Inace pucam na Leo Vince ZX (ima sup dubok zvuk ,izgleda mi sup,a i dobre performanse daje)
ili ZX-R ( koji je dosta skuplji,zvuk meni pretup izgleda bolje od ZX-a i kazu da ddaje bolje performanse). Eto pa ako ima kakvih ideja ili
dobrih komentara,tu sam..

luna500rr:
Uzmi Laser x-pro, jeftiniji, bolji i lipsi od ikakvog ZX-a, ZX ima drecast zvuk al meni vrlo drag jer je bas onako 'trkaći' :drunken_smilie:

Stanevg:
Nije mi problem upce cjena. Nego performanse ,zvuk i izgled....
Dosta frendova mi ima Zx a i jebeno izgleda i naravno cuje se meni po volji.

luna500rr:

--- Citat: Stanevg - 07 Lipanj, 2011, 10:48:34 ---Nije mi problem upce cjena. Nego performanse ,zvuk i izgled....

--- Kraj citata ---

Izgled kako ti koji pase, evo kako izgleda laser x pro:

Pomeni je ljepsi od ZX-a ikakvoga, a ide bolje...

maminjo:

--- Citat: Stanevg - 07 Lipanj, 2011, 10:48:34 ---Nije mi problem upce cjena. Nego performanse ,zvuk i izgled....

--- Kraj citata ---

Ak ti nije bitna cijena....onda si fino uzmeš yasuniZ koji je idealan za serijalu i bit ćeš veća faca od svih tvojih frendova sa ZX-ima... :glasses2:

ili yasuniaR ak planiraš kasnije stavljat kit....onda si još veća faca :frajer: :frajer:

Onaj ko kuži za yasuniem se okreće ko neko za ferrariem

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju