Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji Auspuh stavit na Lunu Speed Jet Evo !????

<< < (7/8) > >>

wonderkid:

--- Citat: Stanevg - 16 Srpanj, 2011, 07:28:48 ---Da iz Velike Gorice sam... Ma nije zaribao al se pregrijeo vjerojatno jel je samo stao... uzrok premalena dizna a spuh i red sponge su bili gore...
Samo se zagusio i nece vise palit... Dns cu raskopat sve da vidim sta se dogodilo.... Mislio sam probusit cilindar na 40.80mm ima u AK klip
RMS i spustit malo glavu i ispuh provrtit...

--- Kraj citata ---
stavi meteor klip koji je kud i kamo kvalitetniji od rms

--- Citat: Andrej1986 - 16 Srpanj, 2011, 10:40:04 ---da se nadovežem na temu..krajem idućeg tjedna mi siže leovince touring, isto ću ga stavit na lunu speedjet, dali da mijenjam diznu da mi se isto ne dogodi, ili za taj spuh nema potrebe nijenjati diznu?

--- Kraj citata ---
naravno da trebas

Andrej1986:
koju veličinu?

Miki-speedy:

--- Citat: Stanevg - 16 Srpanj, 2011, 07:28:48 ---Da iz Velike Gorice sam... Ma nije zaribao al se pregrijeo vjerojatno jel je samo stao... uzrok premalena dizna a spuh i red sponge su bili gore...
Samo se zagusio i nece vise palit... Dns cu raskopat sve da vidim sta se dogodilo.... Mislio sam probusit cilindar na 40.80mm ima u AK klip
RMS i spustit malo glavu i ispuh provrtit...

--- Kraj citata ---
Razbusi ga malo vise i onda posalji nekom na turpijanje pa ko covjek imas "kit"  :icon_thumright:

animatrix:
ja sam vozio na 74 dizni i bila je bogata smjesa, uzmi oko 70-72 ALI gledaj to samo kao smjernice, ti sam moras vidit koja ti je dizna potrebna u motoru

luna500rr:
S serijskim filterom, karburatorom, termogrupom... samo spuh i rolice, serijska dizna i cinila mi se malo bogata smjesa, nerazumim kako tebi uspio zaribat ili samo zalipit klip/karike :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju