Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Aerox preporuke

<< < (3/9) > >>

marko_rox:
Kupi si rabljenog zx-a proci ces jeftinije,
Ja sam imo istu tu kombinaciju samo sam ja imo i topov remen (redsponge zute federe kvacila i centralni zuti,i rolice 4.0 g) u brijeg je vuko ko budala ;D

Miki-speedy:

--- Citat: only aerox :) - 07 Lipanj, 2011, 02:22:22 ---imas covjeka po imenu Stanko iz Zivinica je covjek se bavi tuning-om 10 god... i ima sve sto ti treba (ako hoces i gujinih ociju :icon_tongue:) ima ti on i na Pik.ba pa pogledaj njegove oglase na piku je oznacen kao StankoR1 pa pitaj covjeka sta te interesuje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Znam juce sam poslovao s njim :icon_thumright: Covjek je korektan maximalno...

Pa da,samo moja preporuka ide treku,s obzirom da je chrome i da je nov ne mozes bolje proc a jaci je dosta od zx-a :icon_thumright:

zeze:
stanko mi je reko top variomat uostalom i ventilator je pomenuo i jos milion nakih dijelova :D i malosi kevlar remen za 180 km (90 eura) ??

fleky911:
sve to za 90 eura??
ako je tak pa to se isplati

Santa_Kloz:

--- Citat: Santa_Kloz - 07 Lipanj, 2011, 08:52:40 ---tebi jedino Malossi kevlar remen ovdje igra ulogu da se ne rasteže uslijed pregrijavanja vožnjom uzbrdo, a svakako ti preporučam top variomat. ako nađeš novaca uzmi i topov ventilator, ima drugačiji kut i bolje se slaže uz ovaj ionako odličan variomat za minarelli. leo zx za serijalu je čisto dovoljan, ali neznam dal treba kaj fergazer "dirat" za njega, to pitaj SlowRidera ili ostalu ekipu koja se malo bolje kuži u minarellije  :headbang:

--- Kraj citata ---

--- Citat: zeze - 07 Lipanj, 2011, 12:07:12 ---stanko mi je reko top variomat uostalom i ventilator je pomenuo i jos milion nakih dijelova :D i malosi kevlar remen za 180 km (90 eura) ??

--- Kraj citata ---

eto ti dva razloga više za kupnju ovoga. Meni je SlowRider rekao da je to dobra kombinacija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju