Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox preporuke
danc00:
--- Citat: zeze - 06 Lipanj, 2011, 19:49:39 ---Neki dan sam kupio Aeroxa i nisam bas neki znalac sto se tice skutera. posto zivim u brdu :laughing7: zelio bih da povecam snagu motora, imam opciju da ugradim Top preformance variomat sa kevlar remenom itd. za 130 eura, da li je to preskupo i sta mi vi jos preporucujete za povecanje snage,ubrzanja brzine... neki auspuh, bilo sta koliko je para i gdje mogu naruciti. Iz Sarajeva sam :D
--- Kraj citata ---
Puno je to 130€ za vario+kevlar!
Ali pošto si iz Sarajeva, ne znam kakvu mogučnost dobave djelova imaš! Ak nemaš di drugdje i jeftinije kupit, jebiga onda 130€ nije puno!
Inače ak hočeš malo jači i življi Aerox probaj nabavit ovo, i to će ti 90% biti odlično!
variomat(hebo/malossi/top)
kevlar(malossi 746x16.5)
bijeli/žuti centralni malossi
tvrđi federi kvačila (recimo žuti)
Leovince ZX-R
Red sponge
Eto, brda ti više nebudu smetala, i skuter ti bu bil življi neg sad! E sad kolko tih djelova moreš nabavit i po kojoj cijeni :dontknow:
moto:
brate posto vidim da si novi i ja sam iz sarajeva
preporuci bih ti da se prijavis i na http://www.skuteri.com.ba/ (nije nikakva reklama nemojte bann)
raspitaj se tu za dijelove ima covijek iz banovica prodaje dijelova pa se malo raspitaj
Miki-speedy:
Top Performances vario set je kod nas oko 130 km(500 kn) i jako je dobar za minareli.
Uzmi sa pika od "fourtech" spuh tecnigas trek-nov oko 190 km chrome izvedba.
Malo si se ti zeznuo nije eura nego maraka i to si vidio kod stanka?
only aerox :):
imas covjeka po imenu Stanko iz Zivinica je covjek se bavi tuning-om 10 god... i ima sve sto ti treba (ako hoces i gujinih ociju :icon_tongue:) ima ti on i na Pik.ba pa pogledaj njegove oglase na piku je oznacen kao StankoR1 pa pitaj covjeka sta te interesuje :icon_thumright:
Santa_Kloz:
tebi jedino Malossi kevlar remen ovdje igra ulogu da se ne rasteže uslijed pregrijavanja vožnjom uzbrdo, a svakako ti preporučam top variomat. ako nađeš novaca uzmi i topov ventilator, ima drugačiji kut i bolje se slaže uz ovaj ionako odličan variomat za minarelli. leo zx za serijalu je čisto dovoljan, ali neznam dal treba kaj fergazer "dirat" za njega, to pitaj SlowRidera ili ostalu ekipu koja se malo bolje kuži u minarellije :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju