Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox preporuke
Miki-speedy:
--- Citat: zeze - 07 Lipanj, 2011, 12:07:12 ---stanko mi je reko top variomat uostalom i ventilator je pomenuo i jos milion nakih dijelova :D i malosi kevlar remen za 180 km (90 eura) ??
--- Kraj citata ---
http://www.pik.ba/artikal/826046/top-performance-tpr-prenos/
danc00:
Za spuh gledaj ZX-a ili ZX-R, on je kao malo bolji.... nikakve trekove nemoj uzimat, nemoj biti lud!
Rekel sam ti provjeren setup za Aerox, i da ti bu 90% odgovaral, a tih 10% su problemi oko štelanja rolica i federa u finiese, nemoj slušat razne pričice....nisi svi štelali aerox a razlika je nebo i zemlja u štelanju aeroxa i neke druge firme kaj se djelova tiče!
Ne treba ti ventilator...
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 07 Lipanj, 2011, 14:19:34 ---Za spuh gledaj ZX-a ili ZX-R, on je kao malo bolji.... nikakve trekove nemoj uzimat, nemoj biti lud!
Rekel sam ti provjeren setup za Aerox, i da ti bu 90% odgovaral, a tih 10% su problemi oko štelanja rolica i federa u finiese, nemoj slušat razne pričice....nisi svi štelali aerox a razlika je nebo i zemlja u štelanju aeroxa i neke druge firme kaj se djelova tiče!
Ne treba ti ventilator...
--- Kraj citata ---
1. imao sam roxa.
2. jesi vidio kad treka posle godinu dana?
zeze:
imam jos pitanja, ja sam jos uvijek zelen sto se tice motora i dijelova ali stelim se polahko
1.da li je malossijev remen kevlar i da li ce mi on dobro doci na top variomat
2. sta su to centralni, sta serijiski remeni i koji meni treba.
Rox-Rab:
--- Citat: zeze - 14 Lipanj, 2011, 14:49:53 ---imam jos pitanja, ja sam jos uvijek zelen sto se tice motora i dijelova ali stelim se polahko
1.da li je malossijev remen kevlar i da li ce mi on dobro doci na top variomat
2. sta su to centralni, sta serijiski remeni i koji meni treba.
--- Kraj citata ---
1. malossi proizvodi obican remen za skutere (pogonski) i on se na vecim temperaturama rasteze i skuter gubi snagu,i proizvodi malossi kevlar remen,taj remen se ne rasteze i zbog toga je bolji nego obicni
2. centralni feder ti je ovo ispod na slici,serijski remeni ti je ovo gore sta sam ti napisao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju