prije cu dozivjet da sjekire padaju s neba i da mi se jedna zapici v glavu
Sada razmotri situaciju. Nasao si se pricati kao odvjetnik i navoditi sve opasnosti itd itd,zato sam ti ja naveo neke druge opasnosti. Zar mislis da se vozi 250 koliko ide ta hiljadarka,dok se bjezi muriji? I znas li da policija vise ne smije ici u potjere za vozilima sa dva kotaca,upravo zbog toga sto su mladog decka,pokoj mu dusi,otjerali u smrt. Jesi li vidio da sam napisao kako sam korektan i pomalo vozim,i onda me krenu ganjati,kao "sta ce mulac skrivati tablicu".
Neki dan u garazu dođe cigan na R1,zadnji put regan prije 2 godine,nema kacigu,nema retrovizore,nema tablicu,nema osobnu,nema registraciju,nema vozacku,ne znam ima li ulja u kocnicama. I policija dođe za njim i policajac ga pita dokumente,kaze nemam,vozacku,nema itd itd,samo se okrene i ode ca. I sad da mene kazni i jebe me u mozak radi fakin retrovizora ili jedne pive. Ne pada mi napamet da iz mene postenog i koliko toliko odgovornog izvlaci pare. Neka cigane kaznjava i one koji stvarno krse zakon. Neka love lopove i ostalu gamad,tako bi vise doprinjeli nasoj domovini.