šok i nevjerica pleme ti hebem! Sjedim u parku i gldedam na cestu kad nailaze 2 nabuđena R-a! I sad promatram ih ja sa zadovoljstvom kad odjednom murjak se zaleti i pukne ih rukom gurne ih s motora oni prokližu dole preko ivčnjaka i spucaju o reklamu kraj ceste pred mojim očim! Ja lud dodjem do momaka 1 lezi ne mice na drugog se dere murijak skidaj kacigu! Ostao sam skamenjen murjak je srušio dvojicu mladih dečki 25 godina max. sa novog GSXR-a 1000! I dođem ja do momaka i pratim cijeli slučaj, pričam s dečkima. Ugl dečko ga je digo na zadnji 500 metara prije murjaka i spustio odma, a ovaj ga je vidio i kad je prolazio htjeo ga je zaustaviti ovaj po gasu i murjak ga stepe! Ugl. kriv je momak ali tako krvnički srušiti dečka s motora ne mogu vjerovati da je naletio netko iz suprotnog smjera dečko bi već bio u mrtvačnici ne daj Bože! Da priča bude još kompliciranija tata od tog dečka je policajac i sve poznaje i faktički ga je srušio tatin radni kolega! Ugl. došlo je more policajaca i sudski vještak vamo tamo. Dečko je morao platiti 17. 500 kn kaznu, a murijak dobiti otkaz ali su poderali izvješće i dogovorili da nikom ništa ne bude. Murjaku ostao posao, a dečku pare! Sve u svemu nisam mogao vjerovati svojim očima i bio sam lud kakava gamad i đubre murjačko još se bahatio i derao na njih kad su stali, a kad je došao vještak i ekipa onda se snuždio kraj auta i plakao zamalo kakvih još budala neće biti stvarno sam razočaran i ljut!