Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Tii bokca,119 sam vidio cim sam minimizirao,ko zna koliko bude kad zablokira Sta da mu radim? Novi ventilator? Ili da kupim kiler od vxr-a?
iso miki xD pa jel tebi vrti vent ?Kakvo je kuciste, puno prasine ? ako mozess, stavi jedan ventilator da upuhuje zrak u kuciste, drugi da ispuhuje... ali stock hladnjak mora odradjivat svoj posao, pa i na laganom clockanju, a gde ne ovako na nedirnutom :S
uzmi si sto veci pasivni hladnjak posto se on dosta sporo grijeja imam od artic coolera,ima pol kile i ventilator od 120mm,bez problema radi i bez ventilatoraevo ovakav je moj
Dobro Rab, ali sta dacovek daje tolke pare, nije nista clockao, evo kod mene je clockan, pa radi na stock hladnjaku i to kolko godina vec, nikad nista, samo izduvam prasinu pumpom i voila :/
Ma clocka cu ga,nije problem ionako nije nesto,a sta se moze kod clockanja sjebat? ovakav je moj http://www.pik.ba/artikal/820481/cooler-socket-775-/
Isss, nisam mislio da tolika temp bude Vidi da nisi možda krivo okreno ventilator od proca Neznam stvarno kak može bit tolika temperatura.. Pa kak ti je prije šljakalo to s igricama i jel se gasio i inače ?
A gle ima lufta 1-2 mm gore dole,ne znam kako da ga bolje ucvrstim sad bas gledam po hgspotu i chipoteci al slabo...pogledacu kod nas neki polovan,to se barem nece pokvarit Ajd sad cu ga raskopat...ako budem mogao koliko je vrelo -.-Ma uvijek se gasio al ja sam uvijek tripovao ma do sistema je,pa nisam ni obracao paznju...Kako ga mogu okrenut naopako?
ne isplati se ako ces grafu novu treba ti i novi cpu i napajanje,ako ces cpu onda te grafa jebe
hahah, care, kolko dugo si imao tako smontiran hladnjak ? xDMozes malo clocknuti, a sad, probaj nac na netu sta i kako, ja se stvarno ne secam, igras se sa biosom.. bla bla
Sigurno godinu dana... Al se to samo dogadjalo kod igrica ovako inace ne