pa nisam mislio tako bas mislio sam da dobijem po malo na krajnjoj brzini i pomalo na startu msm. da bude u nekoj u nekoj granici a ne sada da dobijem puno na startu i posle izgubim na krajnjoj i obrnuto u tome je stvar
slusaj me,skuter kad je nabolje postelan ide najbolje u krajnoj i u ubrzanju,nemozes ti dobit malo na ubrzanju a puno na krajnoj,svaki auspuh ima svoj rezim rada odnosu snagu na okretajima koji radi,yasuni r je kvalitetan spuh uz malo visu cijenu od ostalih ali on ima malo siri powerband i i dosta dobro polvaci iz manjih obrtaja a jos bolje iz visis jer rijetko koji spuhovi su tako dobro napravljeni,top kit ti se isplati jer dode u bih oko 450kn a uz njega dobijes variomat,remen,centralni i rolice,uz to kad bi stavio trebala bi veca dizna za cc 8 brojeva,koji karburator imas,dellorto 12?ako da onda je m6 dizna i glavna dizna bi trebala biti 75.evo nasao sam jedan link za hebo kit pa pogledaj ak ti se svida cijena iako ima top kit malo jeftinij
http://www.pik.ba/artikal/774106/hebo-kit-prenosa-za-skuter--------------------------------------/#sta=pitanjakupi jednostavno hebo dobijes sve izracunno rolnice koje najblje pasu,opruge najbolje za njega,i centralnu najbolju za njega remen se dobio drug je kupio i dobio je remen.on je kupio sve dodje i kvacilo i ssve ti dodje i gtv nabaci yasuni i bices zadovoljan sigurno,kasnije si stavi mhr replicu i skut da ti leti
ne dobije se kvacilo uz hebo kit,dobijes variomat+rolnice+centralni+remen+klizači+ventilator,moja preporuka da samo variomat i spuh za pocetak a poslije ako budes u mogucnosti zaobides kit u velikom luku i kupis nesto jace da se ne brines oko snage naravno ako ce biti mogucnosti za to