Tehnički kutak > Garaža
Prešao i ja na karb, Pia NRG Power
Drnda:
ja sam uzeo isto kevlar sebi za bb i frendu za runnera polinijev, vidjeti cemo razliku.. uglavnom kupim novi u servisu origial za piaggio i ne napuni mi polutku do vrha kad ga montiram.. ono fali mu barem centimetar da je duzi da bi napunio pune polutke.. katastrofa
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Srpanj, 2011, 14:08:01 ---ja sam uzeo isto kevlar sebi za bb i frendu za runnera polinijev, vidjeti cemo razliku.. uglavnom kupim novi u servisu origial za piaggio i ne napuni mi polutku do vrha kad ga montiram.. ono fali mu barem centimetar da je duzi da bi napunio pune polutke.. katastrofa
--- Kraj citata ---
ti si katastrofa, ko zna kakav remen si uzeo, 1cm lol
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2011, 16:56:01 ---ti si katastrofa, ko zna kakav remen si uzeo, 1cm lol
--- Kraj citata ---
nije u mene 1 cm, to je u tebe.. faljivas zamjenice...
uglavnom serijski piaggio koji ide u servisima za stalkere, tajfune, runnere, nrge i te gluposti.. jedino ako su stare linije imale kraci remen, a oni i dalje uzimaju isti, tj ne od novog nego od stare linije :dontknow:
Hrga:
Pa na starim linijama su bile manje polutke?
Vjerojatno ti je dao taj remen, a ti imas ove vece polutke..
Iwo SR Tuono:
skuter preklopio 6tkm, vrijeme zamjene ulja u prijenosu, total 75w80 ide čim ufatim vremena, ostalih problema nikakvih nemam, toči vozi,samo moram remen novi jer ovaj je već počeo klizati, posebno se osjeti uzbrdo i kad se dvoje voze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju