Tehnički kutak > Garaža
Prešao i ja na karb, Pia NRG Power
Iwo SR Tuono:
mhr replica je drugi par rukava, što se piaggia tiče taj auspuh nije najjeftiniji, nije najlješi, nije best buy i nije ga lako nabavit, al je must have jer s njim skuter doslovno leti, može pričat ko šta oće al mhr replica na piaggiu je uber auspuh i za ubrzanje i krajnju i sve
Drnda:
krajnja 107 zalegnut po satu, po gpsu 95.2 ili 3 nebitno, ide 95 po gpsu... to je i za neke base setupe sasvim ok rezultat
Iwo SR Tuono:
kod mog frenda 115 po satu,50cc i replica i multivar i kevlar
ali ono što je bilo koma je od 0-20 rupa, odguruješ se nogama a na kvačilu neki najtvrđi federi nemoš ih nategnut :laughing6:
Drnda:
da ima kevlar polinijev koji je duzi od serijskog, napunio bi jos 10 kmh po satu sigurno, jer je tvornicki kratak dosta....
inace njemu je start super kad sam mu ja sredio to malo.. nekad cak i odvoji prednji kotac pri samom startu i sam i sa nekim.... al to dok je relativno hladan prijenos...
meni je na baseu bila jebena razlika u brzini sa novim serijskim koji je vec legao kako treba i nekim drugim , nezz koji je , al je duzi oko 2 cm od serijskoga a isto sirok.. razlika i u ubrzanju i u krajnoj je velika ..
Iwo SR Tuono:
oke, ovaj remen koji je sad je definitivno dao svoje i moramo se apgrejdat na kevlar
jučer dvoje ubrdo 30 na sat a išlo se tuda i 45-50 dvoje, motor se gubi strašno kad se prijenos zagrije dok recimo kad je hladan prijenos ubiva :laughing7:
najvjerotanije polini kevlar za 30e i bok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju