Tehnički kutak > Garaža
Prešao i ja na karb, Pia NRG Power
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Srpanj, 2011, 18:38:16 ---skuter preklopio 6tkm, vrijeme zamjene ulja u prijenosu, total 75w80 ide čim ufatim vremena, ostalih problema nikakvih nemam, toči vozi,samo moram remen novi jer ovaj je već počeo klizati, posebno se osjeti uzbrdo i kad se dvoje voze
--- Kraj citata ---
srecom pa je ulje za getribu jeftino i ne mozes fulat, ali iskreno, i da ga ostavis 50.000km, getribi je svejedno
Iwo SR Tuono:
ma imam tog ulja doma još kako sam na sru mijenjao, znam da je svejedno al pošto je skuter glanc nov onda ga pokušavam održat u top stanju koliko mogu :glasses2:
B.E.R.O.:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Srpanj, 2011, 18:42:27 ---
srecom pa je ulje za getribu jeftino i ne mozes fulat, ali iskreno, i da ga ostavis 50.000km, getribi je svejedno
--- Kraj citata ---
To ti mislis,meni su se zupanici poceli cuti na staroj masini!!!
Ovako ga makar ispustis pa znas kolko ga ima i dali fali i miran si a kad ne gledas ni nemijenjas onda ti s dogodi da ostanes bez ulja!!!
;D ;D ;D
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 27 Srpanj, 2011, 19:00:23 ---To ti mislis,meni su se zupanici poceli cuti na staroj masini!!!
Ovako ga makar ispustis pa znas kolko ga ima i dali fali i miran si a kad ne gledas ni nemijenjas onda ti s dogodi da ostanes bez ulja!!!
;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Ja sam mijenjao jednom u 40.000km i to kad sam stavljao dulju getribu i zupci bili ko novi
B.E.R.O.:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Srpanj, 2011, 20:25:55 ---Ja sam mijenjao jednom u 40.000km i to kad sam stavljao dulju getribu i zupci bili ko novi
--- Kraj citata ---
Pa i meni bi bili da nisam ostao bez ulja!!!
;D ;D
Nigdje nije iscurilo,izgleda da je bilo isparilo... :icon_scratch:
:toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju