Tehnički kutak > Garaža
Prešao i ja na karb, Pia NRG Power
Iwo SR Tuono:
rupa je u klipu bila isključivo zbog 8ice a možda i presiromašna smjesa malo
uglavnom meni stigo multivar od člana bela_injection u izvrsnom stanju, štelanje je obustavljeno jer je remen 17,9 sirine od dayca, stanjio se dosta , bio je 18,5x811
uglavnom nakon 400ak km postaje mi ovo sve pomalo preslabo i razmišljam o athena sporting i nardu ;D
evo i jedna sličica :toothy12: :toothy12: :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Lipanj, 2011, 16:05:28 ---remen 17,9 sirine
--- Kraj citata ---
Ako je zdrav, slobodno ga koristi jer je granica 17,5mm (ali tako postelan skut nece radit isto kad stavis 18,5mm kevlar, na primjer)
Iwo SR Tuono:
ma neznam,ne sviđa mi se opće taj remen
e sad sam gledao svjećicu i jako jako je svijetla, presiromašnu smjesu imam sa diznom 63, to je bio fulgas ubrdo nekih 6km sa dvoje na skuteru i kasnije još 20ak km vožnje sam na skuteru al malo oštrije, od pol do ful gasa, ugl sutra idem na diznu 72 pa ću onda smanjivat vremenom, potronja će ić gore al to je neminovno za 9 brojeva veću diznu, imao sam 68 negdje al nemogu ju nać :(
Iwo SR Tuono:
we are back, kao i svake sezone štelovanje skutera i priprema se odvija uvijek ali baš uvijek u tjednu kad je meat (I.Poljičanin: Hrvatska gramatika u Europskoj uniji) :laughing6:
ono što me nerviralo je da je skuter trošio gorivo a nije išao kako treba
stao sam se sa gp1 koji ima gianelli extru i ostavim ga za 2 dužine ali i dalje se nisam uklapao , skuter je išao i sve al na 9800 definitivno se vrti najbolje i daje najviše a ja sam bio daleko od toga :laughing9:
i tako ja naživciran cijelom situacijom i sa svojim dayco 811mm remenom stavim serijski remen od frenda i dobijem kruti od skutera, okretaji na 8000, kad se zagrije čak i manje,uzbrdo 30-40 serijale me po gradu skidaju :confused5:
odem do piađa kupim roline 4.3 i stavim gore s tim remenom, situacija malo bolja, kreće na 10200 kroz ubrzanje 9500, kad se zagrije 9100
i dalje mi nepaše jer mi fali bar 600 okretaja i reko aj da vratim remen natrag od dayca neam love za kevlar možda pomogne, i tako ja to sve sašarafam , upalim skuter i prođem po ulici krug a on divlja :headbang: :headbang:
start na 10500 do 40km/h i onda na 9800-9900 rpm kroz ubrzanje, ide duplo bolje, baš me iznenadio na dodavanje gasa, mislim se super riješeno
od ostalih modifikacija sam stavio ručni čok za phva i bočnu nogaru jer nisam ima nikakvu (imao sam cokove ispod sica xD), jučer sam u italiji još uzeo prirubnicu novu jer ova je ispucala i nakraju pukla na jednom mjestu, torsen za feder kontrata, dva dizne i tako neke gluposti, sad sam super zadovoljan i neću niš dirat više, još sam ga za nagradu opro a slike budu tokom dana =)
Drnda:
svi ti spuhovi rade na visokim okretajima.. mene zacudilo kad sam vidio kako mhr replica vristi na 11200 okretaja i skida base setupe po gradu :toothy12: :toothy12:
mene posramilo sto sam sa svojim jebeno ustelanim baseom do 70 kmh bio isti po ubrzanju, tj u startu bi bjezao dosta, ali kad bi od 30 kmh krenuli, isti do 70 bi bili...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju