Uzmi radije Sachs Xroad 125,moj vozi vec 11-12000km bez ijednog kvara.Doslovono pali,vozi.Jedino što sam promjenuo je ulje,filter i svjecica (cisto preventivno).Potrosnja je cca 3l,max brzina oko 110ak km/h (ovisi o tezini vozaca,vjetra,nagibu ceste,itd).Motor se dosta lijepo vozi u zavoju i ima solidne kočnice koje traze malo navikavanja.Ovjes je "sportski tvrd",ali opet nije takav da te "satare" ako predjes brze preko rupe.Zvuk motora je solidan sa serijskim topom.Ja sam sa svojim presao svaki mogući grad i selo u okolici 50ak km i motor ima prilično snage u brdu,iskreno mislio sam da 125cc 4t nemoze ici tako normalno u brdo.Kad se penjem iz Karlobaga na Velebit motor ja se cca 3/4 gasa isao oko 75kmh (isao bi i brze da netko laksi vozi).Motor bez problema odrzava putnu brzinu od 90km/h u 6. brzini. Pri većim brzinama malo više vibrira,polozaj sjedenja je uspravan jedino bi bilo bolje da je malo vislji sic i da su fuzici za noge malo nizi.Nezz kolko si visok,ja imam 180cm i bez problema se vozim,mislim da bi netko sa 185 i vise imao malo problema sa skvrčenosti nogu.Sjedalo je udobno i dosta dugacko i siroko tako da se bez problema voze dvije osobe.Ima digitalni sat di uz brzinu imas i pokazivac goriva,pokazivac ukupne kilometraze i "tripa",te sat.