tko god da je napisao da je ati bolja za igrice e baš suprotno, ati se pokazao nekompatabilan za neke igrice dok je to za nvidiu pičkin dim, nvidia je daleko vodeća i bolja od atija, pogle koje grafičke se koriste na Euro ligi tipa counter strike, COD i ostalo, samo nvidia ništa ati
Marketing sine, marketing! Marketing radi čuda!!
Ja nisam još do sad čul, a bome puno sam čul i isprobal kartica da te Bog pitaj i nikad nisam videl/čul da je ATi nekompatibilan sa nekom igricom....svašta!
Daleko bolja i vodeća je u svijetu računala tolko relativan pojam kolko i vremenska prognoza koju buš danas čul na dnevniku! Bolja nije a bome ni vodeća, pošto se ati prodaje ko blesav...
nVidia ima ovo, ATi ima ono, neke igrice vole zelenu karticu, a neke crvenu, a to je sve zbog marketinga i ko plati više za reklamu! Ima tolko toga da ti velim kaj se tiče tih dviju FIRMI da bi mi prsti otpali...
Samo znaj da to kaj si rekel nije istina
![icon_thumright :icon_thumright:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/icon_thumright.gif)
OSim ovo kaj se tiče CODa i sličnih, a CS bi radil dobro na bilo kojoj novoj kartici jednako ko i na nVidiji...CS je prastar engine i radi dobro i na ATiju