Rekao mi je frend koji radi u murji da hvataju odbijanac od kacige, kao što na autu ide odbijanac od tablice.
Btw neki dan me lik zaustavi pod rotirkom i sirenom, onako Steven Seagal style, ja išao možda 40 i čujem iza sebe rotirku, pogledam u špigl a majstor prestiže još 2 auta iza mene, reko kud mu se žuri, kad vidim ja on pred mene i usporava... i ništa, naravno stanem, pitam ga jel to Vi mene zaustavljate (ono čovjek nevjeruje da treba takav napor da se zaustavi nejako 4t čeljade), a mrki pogled ne prozbori niti riječi sem "Vozačku i prometnu".. ode tajnovito prema autu malo tamo gleda, pa izađe van, gleda naljepnicu od tehničkog, pa gleda ovo Kmyca, pa mu ništ jasno, pitam ja jel sve u redu, kaže on je. Reko ajd mi sad recite čemu te rotirke, ajde svjetlo, al sirena?! A dobili su nalog da pojačano kontroliraju skutere i motocikle, registracije i vozačke. itd... ovo se sve događalo u mirno nedjeljno popodne
A i opet, ovo je Bjelovar, tak da... može bit da uskoro počnu bacat one metalne ježeve po cesti da im ne bi slučajno pobjegli...