Oprostite za dupli post ali da dignem temu nazad na vrh.
Dakle, nabavio ja prikolicu i dogegao ga do kuce sad mi tu na oku.
Zvao onog tikvana servisera a on meni da se servis zatvorio
ono eeeeeee kao u nekoj nocnoj mori, ebo mu sve po spisku , on meni poceo o nekim semerinzima na radilici i o pikama materinama, ja reko hvala dovidjenja neka ide s bogom...... Jedva cekam da se probudim.
Ali ok nazad na temu, zvao sve i svakoga da predlozi nes, pomogne i tako to, ideje se gomilaju jedna na drugu, jedan mi kaze vuce zrak, drugi kaze karb u banani, treci mi govori o nekoj cijevcici benzina na karbu (neka za vakum) kao da je neka pumpica otisla, pa neke igle i picke.......itd.
Ja nis ne diro previse (em sto neam blage, i em sto nemam garaze/alata za upustati se previse u to) osim sto sam vrtio onu neku vidu na karbu za koju sam bio uvijeren da je za nastelavanje minimuma, i sto sam drmao karb lijevo desno kao kromanjonac, i napravio sam neki pomak sa tim mojim strucnim drmanjem karba.
Sada kada upalim motor i lagano dam gasa nece se zagasit nego skoce okretaji do 4-5 tisuca taman da ce uhvatit pa se onda zagusi, ako ne pustim gas nazad na nulu onda se potpuno zagasi.
Ajde vi jos nabacite koju ideju, do ponedjeljka je skut moj za drmanje a onda ga dajem nekom drugom serviseru koj ce ako bog da napraviti sve kako treba.