Tehnički kutak > Tuning skutera

Spuh za VX(R)

<< < (3/11) > >>

Aleksandar:
loool da je to barem tako jednostavno stavit spuh i dobit 2 ks  :laughing6: :laughing6:

samo ti mogu rec zaboravi to.. mislim mos ti njega stavit i to..al da ces 2 ks dobit LOL

izgubit ces frende.. to je vx i serijski jos.. ak oces da se cuje metni deaka + racunaj na gubitke ili krajnja ili start .. ja zadovoljan s deakom,sam kaj ja imam brdo dijelova na vxr 209 koji ima ohohoj snage ,a kad sma ga stavio na vxr s torque i multivarom ,doslo mi na pocetak,ko da nemam nis od prijenosa.. na tebi je izbor ..

btw taj spuh se cuje usrano ko šakal ...i taj pm tuning i polini za vx/vxr

dejvid:
Znam i ja da se ne može samo nabit spuh i očekivati čuda, treba se pozabaviti onda i sa karbom, rolicama, oprugama kvačila. Nego koliko košta novi original spuh za VX i koliko izdrži?

Aleksandar:
Deak jako dugo izdrzi  :icon_thumright:..ja ga 2 godinu imam i ko i prvi dan.. imo i kucelja al jako nezadovoljan bio em s  performansama em s kvalitetom izrade i zvukom.... 4road sranje totalno isto,jako se užari,i propali ..šakal da ne spominjem..

cijena deaka je 1700 kn mislim ..ili 1400  :icon_scratch: :icon_scratch:.. s granom,šelnama.. i svime ostalim potrebnim.. takoder isti spuhovi ti na vx i vxr idu.. uglavnom ak uzimas ,deak moja topla preporuka.. ak oces da grmi kak spada a ne prdi,uvijek mozes malo prosirit "tuljac" u njemu..   :icon_thumright:

Jandro:
1850kn je deak kolko sam ja zadnje ćuo

ja imo xx-a koji je živo sranje i sad imam kucelja s kojim sam prezadovoljan, zvuk predobar i ćak sam malo dobio s njim, al dok sam stavio 200ccm, na 125ccm mi je bio ok, ko serijala, sam šta je na startu bolje cukno i krajnja je bila veća tak da mi je kucelj super i nemislim ga mijenjat, samo kad se kucelju daje radit auspuh treba znat šta hočeš, a ne sam reć treba mi auspuh za 125 skuter i onda u k**ra*, on zajebe

a o 4roadu isto od ljudi koji su ga imali nisam ćuo nikakva hvalisanja, tako da 0 bodova, ak ne zbog performansi, onda zbog zvuka i položaja, a sad kak ide motor s njim neznam jel nisam ga imao priliku probati

Aleksandar:
imo sam ga ja dobio an testiranje od frenda..nije tak los u performansama kolko je losa kvaliteta polozaj estetika i to.. sve u svemu nevalja taj 4road

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju