Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh za VX(R)
dejvid:
Surfao sam i naletio na neki supuh za VX, VXR koji kaže da povećava snagu za 2 konja
https://www.pmtuning.co.uk/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=PT&Product_Code=01-PM61&Category_Code=002RUNNERVX
Nije nešto lijep, ali bitne su performanse,valjda se i čuje nekako, cijena 240 funti. Što kažete vrijedi to? :dontknow:
igor.sb:
to je jedini koji kao bi trebao dati nesto za razliku od drugih, kazu da je zvuk katastrofa, al eto i izgled je isto odvratan, ta uvrnuta grana fuj
sta ti imas na svom vx-u
dejvid:
Zasada je sve potpuna serijala. Ali bit će nešto, mislim stavljati neke stvari tamo u 3. mjesecu.
Spuh je odvratan, ali po meni, performanse su bitne, može mu se svaviti još jedan sloj lima ili nečega oko njega da ga se malo uljepša, ali bi se onda previše grijao :dontknow:
igor.sb:
a da krenes prvo od multivara, klip cilindar od vxr-a, prijenos, torqu..ne treba ti auspuh, il daj 1000kn pa nabi kucelja, il daj 200eura pa nabi deaka
:dontknow:
dejvid:
Točno to i mislim staviti. Neću spuh staviti, bezveze platiti 1000+ kn, a još ti pogorša performanse, jedino je zvuk od serijskog preslab, ali šta se može
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju