Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh za VX(R)
vale_vxr:
imam deaka i prezadovoljan, zvuk predobar, izgleda ok, kvalitetan
šta se performansi tiče nisam izgubio apsolutno ništa, nego čak dobio dosta startnosti i međuubrzanja :headbang:
master_o_fight:
evo što je auspuh :icon_thumright:
dejvid:
Ovo se čuje kao RSV. Bilo bi iznenađenje kada čuješ zvuk i onda očekuješ neku motorčinu kad ono skut od 200 ccm.
Jandro:
to gore ak je akrapović onda nek mi režu jaja
pa ste vi vidjeli akrapovića kako to izgleda??? savršenstvo, a ne ovo sranje okruglo koje izgleda kao da su se mala djeca igrala
teški problem naljepnicu napravit
a i ćini mi se da je zvuk montaža, nijedan vx-vxr kojem tak nabiješ gas na nogari ne stoji mirno nego se trese i ide unazad lagano, opće nevidim mašinu da se trese dok da gas i dok radi i kotač se ne vrti uopće, a i zvuk malo sumnjiv na djelovima
ryder on the storm:
--- Citat: Jandro - 30 Siječanj, 2008, 09:47:50 ---to gore ak je akrapović onda nek mi režu jaja
pa ste vi vidjeli akrapovića kako to izgleda??? savršenstvo, a ne ovo sranje okruglo koje izgleda kao da su se mala djeca igrala
teški problem naljepnicu napravit
a i ćini mi se da je zvuk montaža, nijedan vx-vxr kojem tak nabiješ gas na nogari ne stoji mirno nego se trese i ide unazad lagano, opće nevidim mašinu da se trese dok da gas i dok radi i kotač se ne vrti uopće, a i zvuk malo sumnjiv na djelovima
--- Kraj citata ---
to neznam, al ima neki lik u puli na žutom vxr-u novog akrapoviča onog trapezoidnog sa karbonskim završetkom :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju